OM OSS

 

LODGEN SPISERI 

Velkommen til en hyggelig atmosfære i koselige lokaler. Hos oss kan du komme for å spise og drikke noe godt, fra tidlig morgen til sen kveld. Lodgen Spiseri er det naturlige møtestedet for de som ønsker å finne en plass for hyggelig samvær i venners/ familiers lag. Vi har lang erfaring med små og store grupper. Vi har sitteplasser både ute og inne, og skjenkebevilling for øl og vin.

Når enden er god, er allting godt. Enten et er i enden av bakken – eller enden av et godt måltid. Velkommen til oss!

Lekehjørne med film for barna!

Vi ligger 10 meter fra heisen Ulven i enden av barnebakken. Her er det ski-in og ski-out – og parkeringsplass rett utenfor døren!

 

Nyt din ferie hos oss, velkommen til Lodgen Spiseri!

VIL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Vi søker deg med stor stå-på vilje, smilende, glad i gjester og utfordringer, samt liker og ta og få ansvar. Du skal ha en sterk følelse for samarbeid, og like høyt tempo. Hos oss er det viktig at vi alle hjelper til, og drar i samme retning, alle i temaet – uansett stilling. Det er også viktig og se det med gjestens øyne, hvordan de oppfatter/ ser på oss.

Vi ønsker å gi minneverdige opplevelser til våre gjester! Deler du vår filosofi, og ønsker å formidle den sammen med oss, så tvil ikke med å søke!

Arbeidsperiode: Nov 2021 til Mai 2022 (avhengig åpningtider for skisenter)
Søknadsfrist: 6 september, 2021. Lønn etter avtale.
Kontakt oss: carina@lodgenspiseri.no
Forventet ansettelses-samtaler vil holdes i september

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

 

KONTAKT OSS

Bruk skjemaet på bunn av siden for å sende oss en e-post, eller gjør det manuelt: lodgen(@)lodgenspiseri.no Ring oss gjerne om du har spørsmål, eller ønsker å bestille bord: Booking av bord i restauranten og takeaway: (+47) 45 86 50 86 Booking for grupper, selskap og catering, mandag – fredag 09.00 – 15.00: (+47) 46 43 24 07 Du finner Lodgen Spiseri i Hemsedal Skisenter, Skistar Lodge Hemsedal Alpin. Vi har inngang fra løypeområdet, samt via trapp fra resepsjonsområdet. Gratis parkering på siden av huset.    

Lodgen Spiseri