Unlimited Italian Buffet

Fra og med 15. desember kan du glede deg til vår italienske buffet på utvalgte fredager. Se tilgjengeligheten for hvilke fredager, når du foretar en booking for å få full oversikt.

Velkommen til en uforglemmelig smaksreise til Italia! Vår italienske kveldsbuffet bugner av deilige delikatesser, fra den kremete salsiccia pastaen til hjertelige kjøttboller i tomatsaus og den autentiske pasta bolognesen.
Nyt en egen pizza-buffet med et utvalg av deilige pizza-varianter og dine pizza favoritt-toppings,
og bli forført av smakene fra biff tagliata med ruccola, parmesan, kapers og basilikum. For en frisk balanse har vi deilige salater som tomat- og løksalat, spinat- og kålsalat med semitørkede tomater og artisjokker, samt en grønn salat med syltet rødløk og sennepsvinaigrette.
Våre italienske retter er komplementert med sprø focaccia og deilig aioli. Bli med oss på denne smakfulle reisen og la deg forføre av autentisk italiensk smak, rett her hos oss.
Vi har sørget for noget for hele familien, så både store og små kan glede seg til en smakfull opplevelse!»

Priser:

Voksne: Kun 449,- for en smaksopplevelse uten sidestykke.
Barn i alderen 7-11 år: Bare 199,- for å utforske en verden av smaker.
De små eventyrerne i alderen 4-6 år: Kun 129,- for å oppdage nye favoritter.

Ikke gå glipp av denne sjansen til å sikre deg et eksklusivt bord på den mest ettertraktede kvelden i uken. Bestill nå og sett kursen mot en kveld fylt med italiensk magi!

Grip denne unike muligheten til å reservere din plass på en av våre mest ettertraktede kvelder. Bestill nå og kom for en kveld full av unlimited pizza, pasta og italiensk magi.

Sikre deg bord og book her