MENYER

 

FROKOST & LUNSJ

Start dagen uten stress! Vår store frokostbuffet står klar hver morgen fra 8.00 til 10.00. Gjør deg klar for bakken, og spis frokost hos oss, så trenger du ikke å bruke ekstra tid på matlagning og rydding. Lunsjbuffeten på Lodgen Spiseri er perfekt for den sultne, som vil ha et solid måltid. Lobbybaren har grab`n go og varme drikker, som er raskt påfyll for pudderjegere, eller en akkurat nok for en liten pause. Vi har noe for hele selskapet. Gled deg også til å smake til vår hjemmelagde gulasjsuppe!

KAFE

Kaféavdelingen på Lodgen Spiseri er stedet for en hyggelig stopp.  Vi serverer kaker, sandwich, vafler, smoothies, forskjellige grab`n go alernativ, barista kaffe, te og mye mer. Eller hvorfor ikke prøve noe fra Hemsedals største kakaomeny?

LOBBYBAREN

Vi er det roligere alternativet til en bråkete after ski. I koselig atmosfære, og med fyr i peisen, kan man ha en hyggelig prat. Fortellingene fra dagens opplevelser kan flyte på mens du styrker deg med noe godt i glasset, og en liten matbit. Dette er også stedet for oppmøte før og etter middag, og passer perfekt til en aperitiff, eller kaffe avec. Familie-afterski og kveldsarrangement (live musikk) i løpet av sesongen.

MIDDAG – 2 KJØKKEN i 1

På kvelden forvandles restauranten til skisenterets storstue, og her kan du nyte deilig mat og drikke i en innbydende atmosfære. Vår a la carte meny har smaker fra både lokale og internasjonale mattradisjoner, og suppleres med god drikke. Ekte italiensk pizza er noe alle kan sette pris på, så det har vi selvfølgelig.  Hyggelige priser på 2 eller 3 retters meny: lik pris uansett hvilke retter du setter sammen.

Hver onsdag er det tema-kveld «Beef & Pizza buffet». Kokken står og trancherer kjøttbiter til hver enkelt gjest, og det finnes tilbehør og sauser for enhver smak. I tillegg finner du masse italienske pizzaer for store og små. Spis så mye du vil!

Fra 23. Januar 2019 serveres «Beef & Pizza» fra 17.00 – 21.00

Vi har et barnevennlig miljø med lekerom, og gratis ballonger.

DRIKKE

Et godt måltid suppleres alltid med god drikke, og vårt sortiment har mange spennende smaker. Er du usikker på hva du skal velge hjelper servitøren deg gjerne med å finne en perfekt match!

HALVPENSJON

Nyt ferien fullt ut, og la oss gjøre all jobben. Med halvpensjon på Lodgen Spiseri trenger dere ikke å tenke på måltidene, og det er alltid  god, ny mat å smake på. Vårt brede menytilbud gjør at dere har mye å velge mellom. Slipp oppvask, rydding og innkjøp, og bruk tiden sammen rundt bordet isteden.

 

SELSKAP & GRUPPER

En hyggelig middag med kollegaer, venner og familie, eller jubileum, bursdag eller en annen dag som markeres. Vi skreddersyr lokalene og menyen etter deres behov. Om det er «bare gjengen» eller «hele bølingen» spiller ingen rolle, vi har plass til 350 personer.

Hvis gruppen eller selskapet har lyst til å spise utendørs, eller få middag servert på hytta finnes det også mange muligheter. Hvorfor ikke prøve en elgkebab etter afterskien? Ta en snakk med oss, så finner vi fram til et opplegg som passer dere.

Er dere en skolegruppe eller treningsgruppe? Ta kontakt for priser og menyer

CATERING

Har du lyst til å spise på hytta, leiligheten eller andre steder? Det kan være seg enkle gryteretter, eller tre-retters middager med kokk. Vi er blant de største tilbyderne av catering i Hemsedal, og tilbyr catering og take away for både store og små grupper. Lodgen Spiseri leverer valgfri mat til både lokale og turister. Vi har lang erfaring med catering i alle dets former, og garanterer deg en deilig smaksopplevelse. Ta kontakt eller kom innom for å bestille!

TAKE AWAY PIZZA

Et enkelt alternativ om du vil ha ferdig mat på et blunk. Ring eller kom innom for å bestille!

SPESIALARRANGEMENT

Bordbestilling og takeaway

Booking av bord i restauranten og takeaway: (+47) 45 86 50 86

Booking for grupper, selskap og catering, mandag - fredag 09.00 - 15.00 : (+47) 46 43 24 07 

Les vår GDPR / personvernerklæring

GDPR