MENYER

 

KAFE SOMMER

Kaféavdelingen på Lodgen Spiseri er stedet for en hyggelig stopp. Vi tilbyr god lunsj,  en bit for den søte tann, eller noe for å slukke tørsten med. Vi har selvfølgelig også iskrem. Nyt en pause fra vandring eller sykling i solskinnet på vårt deilige uteområde.

Vi har After bike hver dag!

MENYER SESONGEN 19/20

FROKOST PÅ LODGEN SPISERI

Start din dag uten stress! Vår store Frokostbuffet er servert hver morgen fra 8.00-10.00. Gjør deg klar for bakken og kom og spis frokost hos oss, så trenger du ikke å stå opp tidlig for å lage mat.

LUNSJ PÅ LODGEN SPISERI

Lodgen Spiseri serverer lunsjbuffet for de som vil ha et solid måltid eller grab n’ go og varm drikke i lobbybaren for de som kjapt vil ut å jakte pudder eller bare trenger en liten pause. Vi har noe for hele selskapet. Gled deg ikke minst til vår hjemmelagde gulasjsuppe!

KAFE

Kaféavdelingen er perfekt for en kort pause, der vi serverer kaker, sandwich, vafler, smoothies, forskjellige grab and go alterantiv, barista kaffe, te og mye mer… Eller hvorfor ikke prøve noe fra Hemsedals største kakaomeny?

LOBBYBAREN

Vi er det roligere alternativet til en bråkete after ski. I koselig atmosfære, og med fyr i peisen, kan man ha en hyggelig prat. Perfekt oppmøte-plass før og etter middagen.

Fortellingene fra dagens opplevelser kan flyte på mens du styrker deg med noe godt i glasset, og en liten matbit. Dette er også stedet for oppmøte før og etter middag, og passer perfekt til en aperitiff, eller kaffe avec.

Hjertelig velkommen til oss!
Familie-afterski og kveldsarrangement (live musikk) i løpet av sesongen.

MIDDAG – 2 KJØKKEN i 1

På kvelden forvandles restauranten til skisenterets storstue, og her kan du nyte deilig mat og drikke i en innbydende atmosfære.

Vår a la carte meny har smaker fra både lokale og internasjonale mattradisjoner, og suppleres med god drikke. Ekte italiensk pizza er noe alle kan sette pris på, så det har vi selvfølgelig. Hyggelige priser på 2 eller 3 retters meny: lik pris uansett hvilke retter du setter sammen.

Vi har et barnevennlig miljø med lekerom og filmvisninger.

DRIKKE

Et godt måltid suppleres alltid med god drikke, og vårt sortiment har mange spennende smaker. Er du usikker på hva du skal velge hjelper servitøren deg gjerne med å finne en perfekt match!

HALVPENSJON

Nyt ferien fullt ut, og la oss gjøre all jobben. Med halvpensjon på Lodgen Spiseri trenger dere ikke å tenke på måltidene, og det er alltid  god, ny mat å smake på. Vårt brede menytilbud gjør at dere har mye å velge mellom. Slipp oppvask, rydding og innkjøp, og bruk tiden sammen rundt bordet isteden.

 

SELSKAP & GRUPPER

En hyggelig middag med kollegaer, venner og familie, jubileum, bursdag eller leie av lokale. Vi skreddersyr etter deres behov. Vi tar imot alt fra den lille gjengen , og opp til 350 personer! Har dere lyst å spise ute, eller på hytta, finnes det masse av muligheter.
Ta kontakt, og fortell oss hva dere ønsker, så fikser vi det beste opplegget.

Forespørsel sendes til på epost. Bruk skjemaet under, eller send til lodgen@lodgenspiseri.no
Nyt din ferie hos oss, velkommen til Lodgen Spiseri!

CATERING

Har du lyst til å spise på hytta, leiligheten eller andre steder? Vi tilbyr catering og take away for både store og små grupper.
Ønsker dere få med «Kokk på hytta» som tilbereder en fantastisk måltid? Da fikser vi det! Vi har lang erfaring med catering i alle slags former. Vi garanterer deg en deilig smaksopplevelse. Skriv en mail, eller kom innom for å bestille!

TAKE AWAY PIZZA

Et enkelt alternativ om du vil ha ferdig mat på et blunk. Ring eller kom innom for å bestille!

SPESIALARRANGEMENT

JUL & NYTTÅR PÅ LODGEN SPISERI

JULEBORD PÅ LODGEN SPISERI
Hva med å ha julebord på fjellet i år? Julebord på Lodgen Spiseri gir deg en flott førjulsopplevelse med utsikt til skiløypene. Etter middagen har dere mulighet til å kose dere i våre jule-pyntede lobbybar, og nyte våre spennende juledrinker. Ønsker dere heller å spise på hytta? Ta kontakt!

JULAFTEN PÅ LODGEN SPISERI
Velkommen til en koselig julemiddag med nære og kjære! For de som ønsker har vi åpent på julaften, med masse god mat i et koselig miljø. Det blir servert julebuffet, så du, akkurat som hjemme, kan forsyne deg med det du måtte ønske. Vi holder åpent fra 17.30 – 21.30. Vi lover at du får en minnerik kveld. Pssst! Julenissen kommer visstnok på besøk også…

NYTTÅR PÅ LODGEN SPISERI
Slipp styret med å imponere gjestene dine med 3-retters middag, og kom til oss isteden. Her blir alt servert, og du kan nyte tiden i godt selskap, prate om året som har gått og slappe av på den siste dagen i året. Om du likevel ønsker å spise hjemme kan du bestille take away, og anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør.

Bordbestilling og takeaway

Booking av bord i restauranten og takeaway: (+47) 45 86 50 86

Booking for grupper, selskap og catering, mandag - fredag 09.00 - 15.00 : (+47) 46 43 24 07 

Les vår GDPR / personvernerklæring

GDPR

12 + 10 =