Frokost
Frokost
– en befriende god frokost
Frokost
Frokost
– en befriende god frokost
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Befriende god frokost

Det er så mye som ikke kommer frem på en meny, duften av nybakt brød og ferskbrygget kaffe, utsikten til nypreparerte løyer, forventningene til dagen i bakken, lyden av feelgood frokostmusikk og blide kokker og servitører.

Vi tar ingen snarveier når vi lager frokost. Vi har kvalitetsbacon og håndplukket skinke av veldig god kvalitet, som vi skjærer på kjøkkenet selv. Vi jukser ikke med eggerøren, den smaker best med fløte.

Vi vet at alle har en mening om hvordan de vil ha egget og frokostgrøten. Derfor er det du som bestemmer hvor lenge egget skal kokes og hva grøten skal inneholde av chia, havregryn, kanel, sirup og frukt.

Mange trenger en kickstart på dagen, derfor har vi lagd vår egen ingefærshot og smoothie med hylleblomst, jordbær og banan.

De som foretrekker en søt start, topper frokosten med varme pannekaker med hjemmerørt syltetøy.

Selvsagt har vi fersk, god drikke til – Ferskpresset juice og ferskbrygget kaffe, iskald melk og nytraktet te…

Synes du dette høres litt mye ut? Da kan du velge blant våre enkle frokostpakker:

Good morning

Rundstykke m. eggerører, bacon, tomat, rødløk, spirer og dijonsennep. Inkl. glass m. friskpresset appelsinjuice og økologisk kaffe. Serveres fra 08:00-11:00.

Good morning veggie

Rundstykke m. eggerøre, mozarella, pesto på ruccola, tomat, rødløk og spirer inkl. ferskpresset appelsinjuice og økologisk kaffe. Serveres fra 08:00-11:00.

Grillet Sandwich

Hjemmelagd brød med ost, skinke, pesto, ruccola og bladspinat ink. ferskpresset appelsinjuice og økologisk kaffe. Serveres fra 08:00-11:00.

Frokost buffet

Pris 199,-  Serveres fra 08:00-10:00 (er kun for forhåndsbooket)

PS! Husk å bestill frokostbuffe på forhånd og spar 15%, vi tar bærekraft på alvor og jobber hardt for å redusere matsvinn…

Velkommen til en befriende god start på dagen.

Lodgen Spiseri Hemsedal