Catering

line

I sommerperioden har vi begrenset kapasitet, så vi anbefaler at dere bestiller i god tid. Tilbehøret til vårt menyutvalg kan variere, da det tilpasses sesongen.

Enten du har en spesiell anledning å feire eller bare ønsker å komme hjem til en deilig, ferdiglaget gryterett etter en dag på fjellet, tilbyr vi både cateringtjenester og muligheten til å få en profesjonell kokk til å tilberede måltidet direkte på hytta di. Vi er her for å hjelpe deg!

På Lodgen Spiseri har vi rikelig med plass både inne og ute, og vi tilpasser både lokalene og menyen etter dine ønsker. Enten det er en hyggelig middag med kollegaer, venner og familie, et jubileum, en bursdag eller en annen spesiell anledning, har vi løsningen for deg. Du kan velge catering, med eller uten kokk, eller du kan arrangere selskapet her hos oss i vår restaurant på Lodgen Spiseri.

Kokk på hytte 1000x1000

Kokk på hytta

line

Bestiller du maten hos oss, da kan du også bestille kokk og servitør som tilbereder maten hos deg.

Med kokk på hytta kan du velge mellom flere retter og mer skreddersøm. Da kan du virkelig få det lille ekstra som gjør festen helt spesiell. Vi kan også leverer servise og ordne med bord oppdekningen.

"Vi bestilte 3 retter til jentetur med kokk på hytte. Rettene var basert på lokale råvarer. Maten både smakte og så helt fantastisk ut. Kokken som kom til hytta sørget for at vi fikk god oppvartning. kommunikasjonen ved bestilling var meget god. Fikk raske svar på Mail. Dette var en super opplevelse som vi kommer til å benytte oss av igjen"

Vi kan også leverer servise og fikse med bord oppdekningen.

Utendørsopplevelse

line

Hvorfor spise inne om dere kan spise ute?

Prøv utendørsopplevelsen vår, hvor vi skaper koselig stemning med varme fra bålpanner og fåreskinn. Det blir en helt spesiell stemning når kokken fyrer opp grillpannen, duften sprer seg og den gode maten kommer på bordet.

Bestill catering her

line

Sjekk ut eksemplene på selskapsmenyer ovenfor og husk, vi skreddersyr til dine ønsker og behov. Fyll ut skjemaet for å bestille catering fra Lodgen Spiseri.

Vi har kontortid mandag til fredag kl. 09:00 – 15.00.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.