Middags a la carte
På Lodgen Spiseri serverer vår restaurant klassiske retter med en moderne vri. Vi bruker skandinaviske råvare og samarbeider tett med lokale produsenter i Hemsedal.
Vår ambisjon er at hver rett skal være en liten overraskelse. Alle onsdager fra uke 7 har vi vår populæerer Beef and pizza – Les mer her.
Mange spør oss hva vi vil anbefale? Hele menyen selvsagt, vi har lagt mye arbeid i alle rettene. Her er et lite utvalg av rettene vi er stolte av:
Introduksjon
Forretter
-
Elg tartar
Syltet sopp, ferskost m. trøffel, krispig surdeig & tyttebær.
- hvetemel
- melk
- sennep
159,- -
Ørret tataki
Med dill- og pepperot emulsjon, syltet fennikel, ørretrogn, sprø purre.
- egg
- fisk
- sennep
159,- -
Knutekåls blomst
Fylt med ingefærskrem. Serveres med kålbuljong, jordskokkpuré, grønnkål og jordskokkchips.
- melk
139,-
Hovedretter
-
Grillet Storfe ytrefilet
Ristede poteter, sauterte grønnsaker, ingefærssyltede cherrytomater og béarnaisesaus.
- egg
299,- -
Smørstekt Skrei
Med sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal, ristet grønnkål. Serveres med brunet smør med kvist tomater, rødløk og potetstappe.
- fisk
- melk
319,- -
Variasjon av hjort
Hjorteflatbiff og lokalprodusert hjortepølse med einebær og timian. Serveres med ristet og langtidsbakt sellerirot, potetstappe, rødvinssaus og tyttebær.
- melk
- selleri
- soya
319,- -
Nose to tail plate
Langtidsstekt & lettrøkt svineknoke m. bbq glace, krydret fjellgrispølse & svor fra Valdres. Søtpotet strips, kål- & eplesaute, béarnaisesaus & bbq saus. Toppet m. ingefærsglasert popcorn.
- egg
- selleri
- soya
299,- -
Langtidsbakt sellerirot
Ristede beter, gulrøtter og grønnkål. Toppes med gremolata, parmesan og ristede mandler.
- melk
- selleri
- mandel
289,-
Pizza Rosso
-
Margherita
Toppes med fersk basilikum. (Veggie / Vegan)
- hvetemel
- melk
159,- -
Milo’s
Toppes med skinke og ananas.
- hvetemel
- melk
179,- -
Pepperoni
Toppes med pepperoni.
- hvetemel
- melk
189,- -
Vegan
Marinert artiskokk, grillet paprika, løk, sopp og vegansk ost. Toppes med ruccola.
- hvetemel
189,- -
Parma
Toppes med lokal produsert spekeskinke, ruccola, tomat, oliven salat og basilikum.
- hvetemel
- melk
209,- -
Vilden
Med timian- og hvitløksmarinert viltkjøtt, sopp, Himmelspannetost, rødløk og tyttebær. Serveres med pepperrotsrømme ved siden av.
- hvetemel
- melk
- sennep
- soya
229,- -
Gourmet
150g okse indrefilet, karamelliseret løk, trøffel bearnaise. Toppes med ruccola og cherrytomat.
- egg
- hvetemel
- melk
239,-
Pizza Blanco
-
Caprese
Toppes etter bakning med cherrytomater, fersk mozzarella, store kapers, fersk basilikum, ruccola, olivenolje og ristet svartpepper.
- hvetemel
- melk
209,- -
Fennikel salami
Toppes med fennikel salami, ruccola, sopp og trøffelolje.
- hvetemel
- melk
219,- -
Piglet
Svinebog som er saltet, langtidskokt og deretter hjemmerøkt. Med syltede epler, rødløk. Serveres med grov sennepsdressing.
- hvetemel
- melk
- sennep
229,- -
Alva’s
Spinat, spekeskinke, balsamicoreduksjon, valnøtter, parmesan, hvitløkschips.
- hvetemel
- melk
- notter
209,-
Desserter
-
Blåbærsuppe
Med brunostrøre, ristede mandler, krispig søte tynnbrød.
- melk
- mandel
139,- -
Eple trifili
Vaniljekrem, mandler, karamellsaus og kjeks.
- egg
- hvetemel
- melk
- mandel
139,- -
Norske oste
Tre varianter etter kokkens valg. Serveres med tomat-og fennikel marmelade, tynnbrød og saltede valnøtter
- hvetemel
- melk
- valnotter
169,-
Se alle menyer
Om du vil, kan du spise alle dagens måltider hos oss. Enkelt for deg; ekstra trivelig for oss!