Middags a la carte
På Lodgen Spiseri serverer vår restaurant klassiske retter med en moderne vri. Vi bruker skandinaviske råvare og samarbeider tett med lokale produsenter i Hemsedal.
Vår ambisjon er at hver rett skal være en liten overraskelse.
Mange spør oss hva vi vil anbefale? Hele menyen selvsagt, vi har lagt mye arbeid i alle rettene. Her er et lite utvalg av rettene vi er stolte av:
Vi skaper mangfoldige temakvelder som gir liv til kveldene våre, inkludert spennende arrangementer som vår «Roast og Pizza-kveld» hver onsdag i løpet av sesongen. For å holde deg oppdatert på hva som står på programmet, bør du holde et øye med våre oppdateringer her. Gled deg til en rekke underholdende kvelder!
Introduksjon
Forretter
Tartar av gravet hjort
Syltet pære, estragon-emulsjon, jordskokkchips, kapers, sølvløk og parmesan.
- egg
- melk
- sennep
- sulfitt
209,-Sotet ørret
Krem på västerbottenost, syltede gresskar, surdeigskrisp, pepperrot og dill.
- egg
- fisk
- hvete
- melk
- sennep
- sulfitt
199,-Loaded hummus
Marinert sopp, syltet purre, sprøstekte kikerter, vegansk fetaost og tynnbrød.
- hvete
179,-
Hovedretter
Ytrefilet av okse
180g kjøtt, urte poteter, tomatchutney, sotet sitron, semitørkede plommetomat og béarnaisesaus.
- egg
- sulfitt
459,-Smørstekt torsk
Potetstappe, brunet smør med beter, løk, kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.
- fisk
- melk
- sulfitt
389,-Hjort
Hjorteflatbiff og lokal produsert hjortepølse med einebær og timian, potetpuré med confitert hvitløk, sotet sjalottløk, beter og trøffelsaus.
- melk
- sulfitt
439,-Kreativ rosenkål
Rosenkål variasjon, blomkålkrem, soyabønner, syltet agurk, fritert østerssopp, estragonemulsjon og saltristede mandler.
- mandel
- soya
329,-Nose to tail
Langtidsstekt & lettrøkt svineknoke m. honningglace, lokal produsert fjellgrispølse, svor, søtpotet strips, estragon dijonnaise, syltet eple og kål.
- egg
- sennep
- sulfitt
349,-
Pizza Rosso
Margherita
- hvetemel
- melk
194,-Milo’s
Toppes med skinke og ananas.
- hvetemel
- melk
209,-Pepperoni
Toppes med pepperoni.
- hvetemel
- melk
216,-Spiced
Marinert biff, sopp, løk, jalapeños og hvitløksrømme.
- hvete
- melk
- soya
244,-Parma
Toppes med lokal produsert spekeskinke, cherrytomat, ruccola, oliven og basilikumolje.
- hvetemel
- melk
254,-Greenie
Marinert artiskokk, grillet paprika, løk, sopp, paprikapesto, ristede gresskarkjerner. Toppes med ruccola. Kan serveres med vegansk ost.
- hvetemel
- mandel
- melk
244,-Vilden
Timian- og hvitløksmarinert viltkjøtt, sopp, Himmelspannetost, rødløk og tyttebær. Serveres med pepperrotsrømme ved siden av.
- hvete
- melk
- sennep
- soya
269,-
Pizza Blanco
Pizza bianco Caprese
Toppes etter steking med cherrytomater, fersk mozzarella, kapers, ruccola, basilikumolje og ristet svartpepper.
- hvetemel
- melk
249,-Siliana
Siliana salami, ruccola, sopp og trøffelolje.
- hvetemel
- melk
239,-Alva’s
Spinat, spekeskinke, balsamicoreduksjon, valnøtter, parmesan, hvitløkschips.
- egg
- hvete
- melk
- sulfitt
- valnotter
254,-Salsiccia
Salsiccia, karamelisert løk, ruccola, jalapeño-olje.
- hvete
- melk
244,-
Desserter
Sitronterte
Med italiensk marengs.
- egg
- hvete
- melk
174,-Fransk sjokoladekake
Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.
- egg
- hvete
- melk
- notter
- soya
189,-Vaniljeis
Hvit sjokolade krem, brunet karamell, rørte tyttebær og saltristede mandler.
- egg
- mandel
- melk
144,-
Barnemeny
Barn opptil 11 år, kan velge fra følgende alternativer for 169,- Vi legger til gratis pannekaker.
Pasta bolognaise
- egg
- hvete
- selleri
Pizza Margherita
Med tomatsaus og mozzarella.
- hvetemel
- melk
Fish and chips
med hjemmelaget dansk remulade.
- egg
- fisk
- hvete
- melk
- selleri
- sennep
Vikingstick
Som spareribs, bare med enda mer kjøtt.
Pommes frites og béarnaisesaus.- egg
- sulfitt
Se alle menyer
Om du vil, kan du spise alle dagens måltider hos oss. Enkelt for deg; ekstra trivelig for oss!