Lobbybar
Lobbybar
– afterski med lav puls og dempet musikk
Lobbybar
Lobbybar
– afterski med lav puls og dempet musikk
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lobbybar hos Lodgen Spiseri

Stikk innom lobbybaren for en øl, drink eller en kopp kakao. Det perfekte sted for å oppsummere dagens opplevelser, slappe av før og etter middag eller bare for en pause med varm drikke eller en pizza.
I lobbybaren er det Afterski med lav puls og dempet musikk. Her kan du synke ned i en god stol og nyte knitring fra peisen, noe godt å spise og drikke, og en hyggelig prat med familie og venner.
Lobbybaren har en variert meny med cocktails, varme og kalde drinks og forfriskninger.
Trenger du noe varmt å drikke etter Non-Stop Skiing, påfyll av energi eller å fordøye dagens opplevelser, da er du hjertelig velkommen til oss.

Vi arrangerer en rekke varierte events og temakvelder, som for eksempel vår populære «Friday Feeling». For å holde deg oppdatert på kommende arrangementer, er det lurt å sjekke her jevnlig. Vi garanterer deg en minneverdig opplevelse!

Skibussen stopper rett utenfor døren.

# spisested hemsedal

«For at informasjon og bilder skal anses for å være nøktern, kan den ikke inneholde salgsfremmende virkemidler, gi en positiv framstilling av alkohol, være særlig framtredende, legge til rette for videreformidling av informasjonen i andre kanaler eller på annen måte direkte eller indirekte oppfordre til alkoholbruk.»