Middags a la carte
På Lodgen Spiseri serverer vi klassiske retter med en moderne vri – laget av skandinaviske råvarer og i nært samarbeid med lokale produsenter her i Hemsedal.
Vår ambisjon er at hver rett skal være en liten overraskelse, med smak og kvalitet som gir lyst til å komme tilbake.
Mange spør oss hva vi anbefaler – og svaret er enkelt: hele menyen! Vi legger like mye kjærlighet i hver rett, så du kan trygt velge det som frister mest.
For de minste gjestene tilbyr vi en egen barnebuffet, der de kan velge sine favoritter og smake på litt av hvert – akkurat slik det skal være når hele familien spiser sammen.
Gjennom sesongen arrangerer vi varierte temakvelder som skaper liv og stemning på kveldene – blant annet vår populære Roast & Pizza-kveld hver onsdag. Følg med på våre oppdateringer for å se hva som står på programmet – det skjer alltid noe spennende hos oss!
Introduksjon
Forretter
Hjemmerøkt ørret
Salt cheesecake med dill og rogn, syltet fennikel og dillolje.
- fisk
- melk
- rug
- sulfitt
199,-Grillet Zucchini
Confiterte tomater, chimichurri, ristede mandler og tahinidressing.
- mandel
- sesamfro
- sulfitt
189,-Tartar av gravet hjort
Syltede tyttebær og epler, ristede valnøtter, pepperrot, karse og grillet løkkrem.
- egg
- melk
- sulfitt
- valnotter
209,-
Hovedretter
Ytrefilet av okse
180g ungfe, gratinert spisskål, confiterte tomater, grillet sitron, ristede poteter og béarnaisesaus.
- egg
- melk
- sulfitt
486,-Smørstekt torsk
-Skrei i sesong-
Potetstappe, brunet smør med beter, løk og kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.- fisk
- melk
- sulfitt
429,-Boeuf Bourguignon – med vår vri
Rødvinsbraisert høyrygg med bacon, hvitløksristet sopp, sølvløk, gulrot, potetstappe og rødvinssaus.
- melk
- selleri
- sulfitt
419,-Aubergine-schnitzel
Frisk salat av agurk, soyabønner, fennikel, eple, ingefær og koriander, søtpotetfries og gochujang-emulsjon.
- hvete
- soya
- sulfitt
369,-Langtidsbakt svineside
Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.
- hvete
- melk
- selleri
- sennep
- sulfitt
379,-
Pizza Rosso
Margherita
- hvetemel
- melk
224,-Milo’s
Toppes med skinke og ananas.
- hvetemel
- melk
239,-Pepperoni
Toppes med pepperoni.
- hvetemel
- melk
259,-Parma
Toppes etter steking med lokalprodusert spekeskinke, cherrytomat, ruccola, oliven og basilikumolje.
- hvetemel
- melk
294,-Italian Garden
Sitronmarinert zucchini, artisjokk, semitørket tomat. Toppes etter steking med vegansk fetaost og ruccola.
Kan også serveres med vegansk ost.- hvetemel
- melk
- sulfitt
289,-
Pizza Blanco
Caprese
Toppes etter steking med cherrytomater, fersk mozzarella, kapers, ruccola, basilikumolje og ristet svartpepper.
- hvetemel
- melk
279,-Siliana
Siliana salami, ruccola, sopp og trøffelolje.
- hvetemel
- melk
269,-Alva’s
Marinert biff. Toppes etter steking med spinat, parmesan, jordskokkchips og trøffelolje.
- egg
- hvete
- melk
- soya
309,-Bacon Delight
Bacon, grønnkål, stekt løk og eplechutney.
- hvete
- melk
- sulfitt
284,-Nordlys
Grønnkål, karamellisert løk og blåmuggost. Toppes etter steking med brunost, epler og ristede hasselnøtter.
- hasselnotter
- hvete
- melk
- sulfitt
264,-
Desserter
Fjell Pavlova
Marengs, blåbærcurd, friske blåbær, hasselnøtter og ferskostskum med smak av sitrontimian.
- egg
- hasselnotter
- melk
179,-Fransk sjokoladekake
Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.
- egg
- hvete
- melk
- notter
- soya
189,-Vintereple
Eplekompott på vinterepler med kremostmousse og havrecrumble.
- havre
169,-
Barnebuffet
Barn og ungdom
For barn og ungdom opptil 17 år serverer vi en egen buffet. Utvalget varierer fra dag til dag, men du finner alltid klassikere som pizza, pasta, pølser og kylling – og måltidet avsluttes selvfølgelig med en ispinne.
Pris:
0–3 år: gratis (i følge med voksen)
4–7 år: 199,-
8–12 år: 249,-
13–17 år: 299,-
Se alle menyer
Om du vil, kan du spise alle dagens måltider hos oss. Enkelt for deg; ekstra trivelig for oss!





