Middag
Middag
– en symfoni av smaker og farger
Middag
Middag
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Middags a la carte

På Lodgen Spiseri serverer vi klassiske retter med en moderne vri – laget av skandinaviske råvarer og i nært samarbeid med lokale produsenter her i Hemsedal.

Vår ambisjon er at hver rett skal være en liten overraskelse, med smak og kvalitet som gir lyst til å komme tilbake.

Mange spør oss hva vi anbefaler – og svaret er enkelt: hele menyen! Vi legger like mye kjærlighet i hver rett, så du kan trygt velge det som frister mest.

For de minste gjestene tilbyr vi en egen barnebuffet, der de kan velge sine favoritter og smake på litt av hvert – akkurat slik det skal være når hele familien spiser sammen.

Gjennom sesongen arrangerer vi varierte temakvelder som skaper liv og stemning på kveldene – blant annet vår populære Roast & Pizza-kveld hver onsdag. Følg med på våre oppdateringer for å se hva som står på programmet – det skjer alltid noe spennende hos oss!

Allergener

Introduksjon

Forretter

  • Hjemmerøkt ørret

    Salt cheesecake med dill og rogn, syltet fennikel og dillolje.

    • fisk
    • melk
    • rug
    • sulfitt
    199,-
  • Grillet Zucchini

    Confiterte tomater, chimichurri, ristede mandler og tahinidressing.

    • mandel
    • sesamfro
    • sulfitt
    189,-
  • Tartar av gravet hjort

    Syltede tyttebær og epler, ristede valnøtter, pepperrot, karse og grillet løkkrem.

    • egg
    • melk
    • sulfitt
    • valnotter
    209,-

Hovedretter

  • Ytrefilet av okse

    180g ungfe, gratinert spisskål, confiterte tomater, grillet sitron, ristede poteter og béarnaisesaus.

    • egg
    • melk
    • sulfitt
    486,-
  • Smørstekt torsk

    -Skrei i sesong-
    Potetstappe, brunet smør med beter, løk og kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.

    • fisk
    • melk
    • sulfitt
    429,-
  • Boeuf Bourguignon – med vår vri

    Rødvinsbraisert høyrygg med bacon, hvitløksristet sopp, sølvløk, gulrot, potetstappe og rødvinssaus.

    • melk
    • selleri
    • sulfitt
    419,-
  • Aubergine-schnitzel

    Frisk salat av agurk, soyabønner, fennikel, eple, ingefær og koriander, søtpotetfries og gochujang-emulsjon.

    • hvete
    • soya
    • sulfitt
    369,-
  • Langtidsbakt svineside

    Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.

    • hvete
    • melk
    • selleri
    • sennep
    • sulfitt
    379,-

Pizza Rosso

  • Margherita

    • hvetemel
    • melk
    224,-
  • Milo’s

    Toppes med skinke og ananas.

    • hvetemel
    • melk
    239,-
  • Pepperoni

    Toppes med pepperoni.

    • hvetemel
    • melk
    259,-
  • Parma

    Toppes etter steking med lokalprodusert spekeskinke, cherrytomat, ruccola, oliven og basilikumolje.

    • hvetemel
    • melk
    294,-
  • Italian Garden

    Sitronmarinert zucchini, artisjokk, semitørket tomat. Toppes etter steking med vegansk fetaost og ruccola.
    Kan også serveres med vegansk ost.

    • hvetemel
    • melk
    • sulfitt
    289,-

Pizza Blanco

  • Caprese

    Toppes etter steking med cherrytomater, fersk mozzarella, kapers, ruccola, basilikumolje og ristet svartpepper.

    • hvetemel
    • melk
    279,-
  • Siliana

    Siliana salami, ruccola, sopp og trøffelolje.

    • hvetemel
    • melk
    269,-
  • Alva’s

    Marinert biff. Toppes etter steking med spinat, parmesan, jordskokkchips og trøffelolje.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • soya
    309,-
  • Bacon Delight

    Bacon, grønnkål, stekt løk og eplechutney.

    • hvete
    • melk
    • sulfitt
    284,-
  • Nordlys

    Grønnkål, karamellisert løk og blåmuggost. Toppes etter steking med brunost, epler og ristede hasselnøtter.

    • hasselnotter
    • hvete
    • melk
    • sulfitt
    264,-

Desserter

  • Fjell Pavlova

    Marengs, blåbærcurd, friske blåbær, hasselnøtter og ferskostskum med smak av sitrontimian.

    • egg
    • hasselnotter
    • melk
    179,-
  • Fransk sjokoladekake

    Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • notter
    • soya
    189,-
  • Vintereple

    Eplekompott på vinterepler med kremostmousse og havrecrumble.

    • havre
    169,-

Barnebuffet

Barn og ungdom
For barn og ungdom opptil 17 år serverer vi en egen buffet. Utvalget varierer fra dag til dag, men du finner alltid klassikere som pizza, pasta, pølser og kylling – og måltidet avsluttes selvfølgelig med en ispinne.

Pris:
0–3 år: gratis (i følge med voksen)
4–7 år: 199,-
8–12 år: 249,-
13–17 år: 299,-