SKI AND WORK!

line

Drømmer du om å kombinere skikjøring og jobb midt i hjertet av Norges råeste skiresort? Er du sosial, glad i mennesker, liker å samarbeide, stå på og ta ansvar?

Da er du hjertelig velkommen til å søke jobb hos oss på Lodgen Spiseri. Vi er en stor restaurant i Hemsedal skisenter som er på jakt etter  - kokk, soussjef, kjøkkenhjelper, frokostverter, servitører, kafemedarbeidere, oppvasker, vaktmester og rengjørere.

På Lodgen Spiseri er vi opptatt av å skape en hyggelig atmosfære der alle trives. Det er viktig for oss å skape gode opplevelser for gjestene våre, se oss selv med deres øyne og prøve å bli litt bedre hver dag. Du kan se frem til en spennende arbeidsdag sammen med positive og glade kollegaer og mange ulike typer gjester og oppgaver. Her på vår spisested, treffer du barnefamilier, vennegjenger, bedrifter og lokale som nyter skikjøring, god mat, god stemning og god service.

Vi er veldig stolte av at vi har skapt et møtested og spisested som gjester og ansatte setter stor pris på. Det har vi fått til fordi alle ansatte, uansett stilling, drar i samme retning, hjelper hverandre og tar i et tak der det trengs.
På Lodgen Spiseri blir vi som en familie i en hektisk vintersesong.

 

Noen tilbakemeldingene fra kollegaer som har jobbet hos oss:
”Lodgen spiseri är en otroligt givande arbetsplats i ett fantastiskt vinterland! Best of both worlds so to speak”
Nathatlie Segelborg (teamleader, barista dronning) – sesong 2019-20022

”Ååh !! Kan utan tvekan säga att det var den roligaste, bästa mest lärorika tiden i mitt liv! Alla i personalen blev som en familj och jag hade världens bästa chefer och rekommendera alla att söka för det är absolut inget man kommer ångra”
Daniella Kleist (frokost vert, kjøkkenhjelper, servitør, barista) – sesong 2021/2022

"Company with strong foundation, perfect management, always moving forward, any problems solved professionally here and now, always open for new ideas, lovely working environment, your hard work is noticed and appreciated."
Lukas Kinderis: (vaktmester, kafemedarbeider, oppvask) - sesong 2015-2021

"Att jobba på Lodgen är utmanande, stressigt men roligt! Varierande jobb, bra chefer. Omtänksam arbetsplats och mycket mer"
Christoffer Olsson (Soussjef) - sesong 2017-2022

Lodgen Spiseri har personalboliger i gangavstand, midt i Hemsedal sentrum, rabatt på heiskort og i restauranten vår.

Ta en titt på videoen nedenfor, den gir en liten smak av atmosfæren og stemningen både i Hemsedal og på Lodgen Spiseri.

VI SØKER:
Kokk, soussjef, kjøkkenhjelper, frokostverter, servitører, kafemedarbeidere, barista, oppvasker, vaktmester og rengjørere.
Om du ønsker å vite mer om hver stilling, så er det bare å skrive til oss - lodgen@lodgenspiseri.no

Arbeidsperiode: November - 5. Mai
Søknadsfrist: Vi tar kontinuerlig imot søknader.
Lønn etter avtale.

Send oss en søknad og CV ved å trykke på linken nede. Fortell oss hvor mye du kan / ønsker å jobbe, og hvilke(n) stilling(er) du søker.

Søknader blir vurdert fortløpende.