Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Selskap – og Catering meny

Vi skreddersyr naturligvis også menyer ved forespørsel og har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganer og gjester med allergier.

I sommersesongen har vi mindre kapasitet enn vanligt, så derfor anbefaler vi å bestille i god tid.

Leie av kokk: 895,- pr time //servitør: 695,- pr time.
Levering i nærområdet 495,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056

Introduksjon

Catering forretter

  • Tartar av gravet hjort

    Syltet sopp, ferskost m. trøffel, rårøte tyttebær og saltede valnøtter.

    • melk
    • valnotter
  • Hjemmerøkt ørret

    Dill- og pepperot emulsjon, syltet fennikel, ørretrogn, rugbrøds krutonger.

    • rug
    • hvete
    • egg
    • fisk
    • sennep
  • Rødbetcarpaccio

    Kapers, pepperot, estragon- og sennep emulsjon, saltede solsikke- og gresskarkjerner.

    • sennep

Catering hovedretter

  • Grillet okse indrefilet

    Ristede poteter, sauterte grønnsaker, ingefærssyltede cherrytomater og béarnaisesaus.

    • egg
  • Smørstekt torsk

    -Skrei torskloin fra januar-
    Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal, pepperot og ristet grønnkål.
    Serveres med brunet smør med kvist tomater, rødløk og potetstappe.

    • fisk
    • melk
  • Variasjon av hjort

    Hjorteflatbiff og lokalprodusert hjortepølse med einebær og timian. Serveres med confitert hvitløkspure, pastinakk, potetstappe, grønn peppersaus og tyttebær.

    • melk
    • selleri
    • soya
  • Biff av valnøtter og sopp

    Sautert grønnkål, ristede beter og poteter, grillet paprika- og mandelpesto.

    • valnotter
    • hvetemel
    • soya
    • mandel

Catering desserter

  • Eple trifili

    Vaniljekrem, mandler, karamellsaus og kjeks.

    • melk
    • mandel
    • hvete
  • Pannacotta

    Hvit sjokolade- og brunost pannacotta m. rårørte blåbær og krispig søt tynnbrød.

    • melk
    • soya
    • hvete
  • Sjokolade trilogi

    Tre varianter av sjokolade.

    • egg
    • melk
    • notter
    • hvete

Utendøropplevelse

Vi skaper en koselig stemning med varme fra bålpanner og fåreskinn. Det blir en helt spesiell stemning når kokken fyrer opp grillpannen, duften sprer seg og den gode maten kommer på bordet. Vi tilbyr lokalprodusert «Spikji» tallerken til forrett, også har dere valget mellom Viltkebab og Luksus chili con carne på oksebog til hovedrett.

  • Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken

    Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.

    • melk
  • Viltkebab

    Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.

    • gluten
    • melk
  • Luksus chili con carne på oksebog

    Med tynnbrød og rømme.

    • selleri
    • hvete-i-brod
    • melk-i-romme
  • Viltgryte

    Med potetstappe, tyttebær og salat.

    • melk
    • selleri

Tapas

  • Fennikel salami m. ruccola

  • Lokal spikke skinke

    m. semidryed tomater og balsamico glace

  • Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet

    • soya
  • Hjemmerøkt ørret m. dill emulsjon, syltet fennikel på krispig rugbrød

    • fisk
    • rug
    • hvete
  • Potetsalat

    m. parmesan og basilikum

    • egg
    • melk
    • sennep
  • Broccoli salat

    m. saltede valnøtter

    • melk
    • valnotter
  • Salat m. marinert artiskokk, grillet paprika, oliven

  • Lokal Hemsedal ost fra Himmelspannet

    m. tomat- og fennikel marmelade

    • melk
  • Hjemmebakt brød og smør

    • hvetemel
    • melk
  • Petitfour

    • melk
    • hvete

Koldtbord

  • Biffkarbonader

    m. bløtstekte løk

    • egg
    • gluten
    • melk
    • soya
    • hvete
  • Potetsalat

    • egg
    • melk
    • sennep
  • Lokal produsert spikke skinke

  • Hjemmerøkt laks

    m. rognsaus

    • egg
    • fisk
    • melk
  • Eggerører

    m. gressløk

    • egg
    • melk
  • Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet

    • soya
  • Sesongens salat

  • Parmesan- og basilikum dressing

    • melk
    • sennep
  • Hjemmebakt brød og smør

    • hvetemel
    • melk

Enkle varmretter

  • Viltgryte

    Med potetstappe, tyttebær og salat.

    • melk
    • selleri
  • Fyldig gulasjsuppe

    Serveres med hjemmebakt brød, rømme og krutonger.

    • hvetemel
    • selleri
    • melk-i-romme
  • Luksus chili con carne på oksebog

    Med tynnbrød og rømme.

    • selleri
    • hvete-i-brod
    • melk-i-romme
  • Indisk Daal

    Med karri, kikerter, spinat, tomat og kokosmelk. Serveres med Naanbrød, lime og mandler.

    • hvetemel
    • selleri
    • mandel