Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Selskap – og Cateringmeny

Vi skreddersyr naturligvis også menyer ved forespørsel og har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganer og gjester med allergier.

Leie av kokk: 895,- pr time //servitør: 695,- pr time.
Levering i nærområdet 495,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056

Introduksjon

Catering forretter

  • Elg tartar

    Syltet sopp, ferskost m. trøffel, krispig surdeig & tyttebær.

    • hvetemel
    • melk
    • sennep
  • Ørret tataki

    Med dill- og pepperot emulsjon, syltet fennikel, ørretrogn, sprø purre.

    • egg
    • fisk
    • sennep
  • Knutekåls blomst

    Fylt med ingefærskrem. Serveres med kålbuljong, jordskokkpuré, grønnkål og jordskokkchips.

    • melk

Catering hovedretter

  • Grillet Storfe ytrefilet

    Ristede poteter, sauterte grønnsaker, ingefærssyltede cherrytomater og béarnaisesaus.

    • egg
  • Smørstekt Skrei

    Med sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal, ristet grønnkål. Serveres med brunet smør med kvist tomater, rødløk og potetstappe.

    • fisk
    • melk
  • Variasjon av hjort

    Hjorteflatbiff og lokalprodusert hjortepølse med einebær og timian. Serveres med ristet og langtidsbakt sellerirot, potetstappe, rødvinssaus og tyttebær.

    • melk
    • selleri
    • soya
  • Nose to tail plate

    Langtidsstekt & lettrøkt svineknoke m. bbq glace, krydret fjellgrispølse & svor fra Valdres. Søtpotet strips, kål- & eplesaute, béarnaisesaus & bbq saus. Toppet m. ingefærsglasert popcorn.

    • egg
    • selleri
    • soya
  • Langtidsbakt sellerirot

    Ristede beter, gulrøtter og grønnkål. Toppes med gremolata, parmesan og ristede mandler.

    • melk
    • selleri
    • mandel

Catering desserter

  • Eple trifili

    Vaniljekrem, mandler, karamellsaus og kjeks.

    • egg
    • hvetemel
    • melk
    • mandel
  • Norske oste

    Tre varianter etter kokkens valg. Serveres med tomat-og fennikel marmelade, tynnbrød og saltede valnøtter

    • hvetemel
    • melk
    • valnotter

Utendøropplevelse

Vi skaper en koselig stemning med varme fra bålpanner og fåreskinn. Det blir en helt spesiell stemning når kokken fyrer opp grillpannen, duften sprer seg og den gode maten kommer på bordet. Vi tilbyr lokalprodusert «Spikji» tallerken til forrett, også har dere valget mellom Viltkebab og Luksus chili con carne på oksebog til hovedrett.

  • Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken

    Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.

    • melk
  • Viltkebab

    Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.

    • gluten
    • melk
  • Luksus chili con carne på oksebog

    Med tynnbrød og rømme.

    • gluten
    • melk
    • selleri

Tapas

  • Fennikel salami m. ruccola

  • Lokal spikke skinke m. semidryed tomater og balsamico glace

  • Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet

  • Poteter m. parmesan og basilikum

    • melk
    • sennep
  • Broccoli salat m. saltede valnøtter

    • melk
    • valnotter
  • Marinert artiskokk, grillet paprika, oliven

  • 3x ost m. tomat- og fennikel marmelade

    • melk
  • Brimi sæterost

    • melk
  • Himmelspannet ost fra Hemsedal

    • melk
  • Eggen fjellblå

    • melk
  • Hjembaktbrød og smør

    • hvetemel
    • melk

Koldtbord

  • Biffkarbonader m. bløtstekte løk

    • egg
    • gluten
    • hvetemel
    • melk
    • soya
  • Potetsalat

    • melk
    • sennep
  • Lokal produsert spikke skinke

  • Hjemmerøkt laks m. rognsaus

    • fisk
    • melk
  • Eggerører m. gressløk

    • egg
    • melk
  • Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet

  • Sesongens salat

  • Parmasan og basilikum dressing

    • melk
    • sennep
  • Hjembaktbrød og smør

    • hvetemel
    • melk

Enkle varmretter

  • Lodgens elgfarsebiff

    Lokalprodusert med potetstappe, rosmarinsaus, tyttebær og grønne erter.

    • melk
    • selleri
  • Viltgryte

    Med potetstappe, tyttebær og salat.

    • melk
    • selleri
  • Fyldig gulasjsuppe

    Serveres med hjemmebakt brød, rømme og krutonger.

    • hvetemel
    • melk
    • selleri
  • Luksus chili con carne på oksebog

    Med tynnbrød og rømme.

    • gluten
    • melk
    • selleri