Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Selskap – og Catering meny

I sommerperioden har vi begrenset kapasitet, så vi anbefaler at dere bestiller i god tid. Tilbehøret til vårt menyutvalg kan variere, da det tilpasses sesongen.

Din smak og trivsel er vår prioritet, uansett om det er en koldt bord opplevelse, et utendørseventyr, en smakfull tapaskveld eller en elegant 3-retters meny – vi er her for å gjøre din begivenhet spesiell og minneverdig.
Vi skreddersyr naturligvis også menyer ved forespørsel og har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganer og gjester med allergier.

Leie av kokk: 895,- pr time //servitør: 695,- pr time.
Levering i nærområdet 695,-
Minimum antall er 10 voksne for bestilling. For tapas er minimum antall 15 voksne.
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056

Introduksjon

Catering forretter

Nyt en smaksfull reise fra forrett til dessert. Perfekt for å imponere gjestene og skape en uforglemmelig anledning.

  • Tartar av gravet hjort

    Syltet pære, estragon-emulsjon, jordskokkchips, kapers, sølvløk og parmesan.

    • egg
    • melk
    • sennep
    • sulfitt
    209,-
  • Sotet ørret

    Krem på västerbottenost, syltede gresskar, surdeigskrisp, pepperrot og dill.

    • egg
    • fisk
    • hvete
    • melk
    • sennep
    • sulfitt
    199,-
  • Loaded hummus

    Marinert sopp, syltet purre, sprøstekte kikerter, vegansk fetaost og tynnbrød.

    • hvete
    179,-

Catering hovedretter

  • Ytrefilet av okse

    180g kjøtt, urte poteter, tomatchutney, sotet sitron, semitørkede plommetomat og béarnaisesaus.

    • egg
    459,-
  • Smørstekt torsk

    Potetstappe, brunet smør med beter, løk, kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.

    • fisk
    • melk
    • sulfitt
    389,-
  • Hjort

    Hjorteflatbiff og lokal produsert hjortepølse med einebær og timian, potetpuré med confitert hvitløk, sotet sjalottløk, beter og trøffelsaus.

    • melk
    • sulfitt
    439,-
  • Kreativ rosenkål

    Rosenkål variasjon, blomkålkrem, soyabønner, syltet agurk, fritert østerssopp, estragonemulsjon og saltristede mandler.

    • mandel
    • soya
    329,-
  • Nose to tail

    Langtidsstekt og lettrøkt svineknoke m. honningglace, lokal produsert fjellgrispølse, svor, ristede poteter, estragon dijonnaise, syltet eple og kål.

    • egg
    • sennep
    • sulfitt
    349,-

Catering desserter

  • Sitronterte

    Med italiensk marengs.

    • egg
    • hvete
    • melk
    174,-
  • Fransk sjokoladekake

    Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • notter
    • soya
    189,-

Utendøropplevelse

Hos oss skaper vi en koselig atmosfære med varme fra bålpanner og myke fåreskinn på vår uteservering med utsikt til skiløypene. Det blir en helt unik opplevelse når vår dyktige kokk tenner bålpannen, den herlige duften brer seg, og de deilige rettene serveres.

Det kan velges mellom to herlige menyalternativer:

Meny 1 består av «Spikji»-tallerken som forrett, etterfulgt av vår populære viltkebab som hovedrett  599,-.

Meny 2 består av en enkel rett, vår deilige viltgryte 345,-

Minimum 20 personer. Arbeidstimer og kjøring tilkommer.

Denne opplevelse er bygget på prinsipper om nærproduserte og bærekraftige råvarer, og vi er stolte av å tilby en kulinarisk reise som feirer lokal matkultur.

 

 

  • Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken

    Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.

    • hvete
    • melk
    • selleri
    ,-
  • Viltkebab

    Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.

    • hvete
    • melk
    • selleri
    ,-
  • Viltgryte

    Med potetstappe, tyttebær og salat.

    • melk
    • selleri
    345,-

Tapas

Utforsk spennende smaker med vårt tapaskonsept. Velg vår tapas meny, for en kulinarisk reise fylt med små, smaksrike retter som er perfekte for å dele. Del gleden ved mangfoldige smaker og skap spesielle øyeblikk med vårt tapasutvalg.

494,- pr. pers.

  • Coppaskinke m. melon

    Lokal produsert

    • Spicy reker

      med Romesco

      • mandel
      • skalldyr
    • Pintxos

      m. røkt hjort og trøffelkrem

      • hvete
      • melk
    • Bruschetta

      m. tomat og løk.

      • hvete
    • Potato Frittata

      • egg
      • melk
    • Bakt sopp

      m. hvitløk, persille og parmesan

      • melk
    • Pestomarinert rotgrønnsaker

      • mandel
    • Flatbrød

      m. lokal geitost, honning og valnøtter

      • hvete
      • melk
      • valnotter
    • Sesongens salat

      • Hjemmebakt foccacia

        • hvetemel
        • melk
      • Aioli

        • egg
        • sennep

      Koldtbord

      Velg vårt koldtbord for en smaksrik opplevelse som tilbyr noe for enhver gane. Utforsk et utvalg av ferske og smakfulle retter i en uformell atmosfære. Perfekt for deg som ønsker variert og deilig mat i godt selskap.

      449,- pr. pers.

      • Biffkarbonader

        m. bløtstekte løk

        • egg
        • gluten
        • hvete
        • melk
        • soya
      • Sitron- og timiansmarinert kylling

        • soya
      • Spikje skinke

        Lokal produsert.

        • Hjemmerøkt laks

          m. rognsaus

          • egg
          • fisk
          • melk
        • Eggerører

          m. gressløk

          • egg
          • melk
        • Potetsalat

          • egg
          • melk
          • sennep
        • Sesongens salat

          • Parmesan- og basilikum dressing

            • melk
            • sennep
          • Hjemmebakt brød

            og smør

            • hvete
            • melk

          Enkle varmretter

          Velg våre enkle varmretter for en praktisk og velsmakende løsning. Perfekt for å ta med seg til hytten eller som en deilig middag ved ankomst. Spar tid uten å ofre smak.

          • Viltgryte

            Med potetstappe, tyttebær og salat.

            • melk
            • selleri
            345,-
          • Fyldig gulasjsuppe

            Med rømme, hjemmebakt brød og smør.

            • hvete-i-brod
            • melk-i-romme
            • selleri
            219,-
          • Luksus chili ragu på oksebog

            Med koriander, rømme, lime. Serveres med nachos.

            • melk
            • selleri
            295,-
          • Indisk daal

            Linsegryte som er kjent for sin fyldige smak og krydret aroma. Serveres med Naantbrød, yokos, koriander, lime og ristede mandler.

            • hvete-i-brod
            • mandel
            • selleri
            239,-

          Nyttårsmeny

          Vi tilbyr cateringalternativer på selve nyttårsaften, slik at du kan bringe denne festlige opplevelsen til ditt eget arrangement.

          Forrett:
          Rødbetsgravet ørret med safransaioli, rimet agurk, bakt endive, ristede mandler, ørretrogn og dill.
          (Inneholder: egg, sennep, fisk, sulfitt, mandler)

          Hovedrett:
          Kronhjort servert med pommes anna, trøffelsaus, hvitløkskrem, gulbeter og savoykål.
          (Inneholder: sulfitt, melk, selleri)

          Dessert:
          Mandelkake servert med mørk sjokoladekrem, kremost, appelsin og ristede valnøtter.
          (Inneholder: melk, hvetemel, egg, valnøtter)

          3-retters meny inklusiv en instruks så du kan anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør  849 kr per person.

          Hvis du foretrekker noe enklere, tilbyr vi også en herlig viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat til kun 369 kr per person.

          Barnemeny og vegetarisk meny tilgjengelig ved forespørsel.