Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
Selskap & Catering
Selskap & Catering
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Selskap – og Catering meny

Din smak og trivsel er vår prioritet, uansett om det er et koldtbord, et utendøreventyr, en smakfull tapaskveld, eller om du ønsker en enda mer eksklusiv opplevelse med en kokk på hytta som lager en deilig 3-retters meny for deg og dine gjester. Vi er her for å gjøre din begivenhet spesiell og minneverdig.

Vi skreddersyr naturligvis også menyer etter forespørsel, og vi har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganere og gjester med allergier.

Se nedenfor for våre menyer og hva vi tilbyr.

Levering i nærområdet 695,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056

Introduksjon

Kokk på hytta

Bestiller du maten hos oss, da kan du også bestille kokk og servitør som tilbereder maten hos deg.

Med kokk på hytta kan du velge mellom flere retter og mer skreddersøm. Da kan du virkelig få det lille ekstra som gjør festen helt spesiell. Vi kan også leverer servise og ordne med bord oppdekningen.
Se nedenfor for hvilke retter som kan velges blant forretter, hovedretter og desserter.

Minimum antall er 10 voksne.
Leie av kokk: 995,- pr time Servitør: 795,- pr time.

Catering forretter

Nyt en smaksfull reise fra forrett til dessert. Perfekt for å imponere gjestene og skape en uforglemmelig anledning.

  • Tartar av gravet hjort.

    Trøffelkrem, tyttebær, syltet løk, parmesan og grønnkål.

    • egg
    • melk
    • sulfitt
    244,-
  • Hjemmerøkt ørret.

    Krem av Västerbotten-ost, rimet agurk, grønn ertekrem, reddik og fritert purre.

    (Inneholder: melk, fisk, sennep, egg, sulfitt)

    • egg
    • fisk
    • melk
    • sennep
    • sulfitt
    239,-
  • Saltbakt rødbeter.

    Gulrot- og limabønnekrem, harissayokos, ristede mandler, friske urter.

    • mandel
    • soya
    • sulfitt
    219,-

Catering hovedretter

  • Ytrefilet av okse.

    180g kjøtt, urte poteter, tomatchutney, sotet sitron, semitørkede plommetomat og béarnaisesaus.

    • egg
    • sulfitt
    509,-
  • Langtidsbakt svineside.

    Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.

    (Inneholder: melk, selleri, sulfitt, hvete, sennep)

    • hvete
    • melk
    • selleri
    • sennep
    • sulfitt
    409,-
  • Smørstekt torsk.

    -Skrei fra sesong-
    Potetstappe, brunet smør med beter, løk og kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.

    • fisk
    • melk
    • sulfitt
    449,-
  • Hjort.

    Hjorteflatbiff og lokal produsert hjortepølse med einebær og timian, rotsellerikrem, helristet gulrot, trøffelsaus og ristede mandler.

    (Inneholder: melk, selleri, sulfitt, mandel)

    • mandel
    • melk
    • selleri
    • sulfitt
    489,-
  • Gnocchi.

    Stekt sopp, fetaost, vinaigrette med friske urter, sjalottløk, semitørkede tomat og ristede hasselnøtter.

    • hasselnotter
    • hvete
    • sennep
    • soya
    • sulfitt
    384,-

Catering desserter

  • Vintereple.

    Eplekompott på vinterepler med kremostmousse og havrecrumble.

    • havre
    209,-
  • Sitronterte.

    Med italiensk marengs.

    • egg
    • hvete
    • melk
    214,-
  • Fransk sjokoladekake.

    Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • notter
    • soya
    229,-

Utendøropplevelse

Hos oss skaper vi en koselig atmosfære, med varme fra bålpanner og myke fåreskinn på vår uteservering, med utsikt til skiløypene. Det blir en helt unik opplevelse når vår dyktige kokk tenner bålpannen, den herlige duften brer seg, og de deilige rettene serveres.

Minimum 25 personer.

Det kan velges mellom to herlige menyalternativer:

Meny 1 består av «Spikji»-tallerken som forrett, etterfulgt av vår populære viltkebab som hovedrett  599,-.

Meny 2 består av en enkel rett, vår deilige viltgryte , inklusiv 1 drikkeenhet 549,-

Ønsker dere denne unike utendørsopplevelsen på en annen lokasjon, skreddersyr vi gjerne opplevelsen etter behovene til hver enkelt gruppe. Vi har alt dere trenger av bord, benker og annet utstyr for å skape den perfekte atmosfæren, uansett hvor dere ønsker å være.

Denne opplevelse er bygget på prinsipper om nærproduserte og bærekraftige råvarer, og vi er stolte av å tilby en kulinarisk reise som feirer lokal matkultur.

 

 

  • Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken

    Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.

    • hvete
    • melk
    • selleri
  • Viltkebab

    Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.

    • hvete
    • melk
    • selleri
  • Viltgryte

    Med potetstappe, tyttebær og salat.

    • melk
    • selleri

Tapas

Utforsk spennende smaker med vårt tapaskonsept. Velg vår tapas meny, for en kulinarisk reise fylt med små, smaksrike retter som er perfekte for å dele. Del gleden ved mangfoldige smaker og skap spesielle øyeblikk med vårt tapasutvalg.

499,- pr. pers.

Minimum 15 personer.

  • Coppaskinke m. melon

    Lokal produsert

    • Røkt ørret

      med västerbottenkrem

      • egg
      • fisk
      • melk
    • Pintxos

      m. røkt hjort og trøffelkrem

      • hvete
      • melk
    • Bruschetta

      m. tomat og løk.

      • hvete
    • Potato Frittata

      • egg
      • melk
    • Bakt sopp

      m. hvitløk, persille og parmesan

      • melk
    • Pestomarinert rotgrønnsaker

      • mandel
    • Flatbrød

      m. lokal geitost, honning og valnøtter

      • hvete
      • melk
      • valnotter
    • Sesongens salat

      • Hjemmebakt foccacia

        • hvetemel
        • melk
      • Aioli

        • egg
        • sennep

      Koldtbord

      Velg vårt koldtbord for en smaksrik opplevelse som tilbyr noe for enhver gane. Utforsk et utvalg av ferske og smakfulle retter i en uformell atmosfære. Perfekt for deg som ønsker variert og deilig mat i godt selskap.

      449,- pr. pers.

      Minimum 15 personer.

      • Biffkarbonader

        m. bløtstekte løk

        • egg
        • gluten
        • hvete
        • melk
        • soya
      • Sitron- og timiansmarinert kylling

        • soya
      • Spikje skinke

        Lokal produsert.

        • Hjemmerøkt laks

          m. rognsaus

          • egg
          • fisk
          • melk
        • Eggerører

          m. gressløk

          • egg
          • melk
        • Potetsalat

          • egg
          • melk
          • sennep
        • Sesongens salat

          • Parmesan- og basilikum dressing

            • melk
            • sennep
          • Hjemmebakt brød

            og smør

            • hvete
            • melk

          Enkle middagsretter

          Velg våre enkle varmretter for en praktisk og velsmakende løsning. Perfekt for å ta med seg til hytten eller som en deilig middag ved ankomst. Spar tid uten å ofre smak.

          • Viltgryte

            Med potetstappe, tyttebær og salat.

            • melk
            • selleri
            365,-
          • Indisk daal

            Linsegryte som er kjent for sin fyldige smak og krydret aroma. Serveres med Naantbrød, yokos, koriander, lime og ristede mandler.

            • hvete-i-brod
            • mandel
            • selleri
            239,-
          • Langtidsbakt svineside

            Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.

            • hvete
            • melk
            • selleri
            • sennep
            • sulfitt
            359,-

          Lunsj pakker

          Anbefales i forbindelse med aktiviteter – ideelt for større grupper.
          Prisen inkluderer bærekraftige engangsartikler til hele serveringen.

          Levering i nærområdet: 695,-

          Alternativ 1 – 495,-

          Viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat.

          Vegetarisk alternativ:

          Indisk Daal gryte med Naantabrød, kokosyoghurt, koriander, lime og ristede mandler.

          1 mineralvann og kaffe

          Alternativ 2 – 435,-

          Fyldig Gulasjsuppe med hjemmebakt brød og rømme.

          Vegetarisk alternativ:
          Kremet gulrotsuppe med kål, chili- og appelsinyoghurt, servert med hjemmebakt brød.

          1 mineralvann og kaffe

          ***
          Prisen inkluderer bærekraftige engangsartikler til hele serveringen.

          Nyttårsmeny

          Vi tilbyr cateringalternativer på selve nyttårsaften, slik at du kan bringe denne festlige opplevelsen til ditt eget arrangement.

          Forrett:
          Rødbetsgravet ørret med safransaioli, rimet agurk, bakt endive, ristede mandler, ørretrogn og dill.
          (Inneholder: egg, sennep, fisk, sulfitt, mandler)

          Hovedrett:
          Kronhjort servert med pommes anna, trøffelsaus, hvitløkskrem, gulbeter og savoykål.
          (Inneholder: sulfitt, melk, selleri)

          Dessert:
          Mandelkake servert med mørk sjokoladekrem, kremost, appelsin og ristede valnøtter.
          (Inneholder: melk, hvetemel, egg, valnøtter)

          3-retters meny inklusiv en instruks så du kan anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør  849 kr per person.

          Hvis du foretrekker noe enklere, tilbyr vi også en herlig viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat til kun 369 kr per person.

          Barnemeny og vegetarisk meny tilgjengelig ved forespørsel.