Selskap – og Catering meny
Din smak og trivsel er vår prioritet, uansett om det er en koldt bord opplevelse, et utendørseventyr, en smakfull tapaskveld eller en elegant 3-retters meny – vi er her for å gjøre din begivenhet spesiell og minneverdig.
Vi skreddersyr naturligvis også menyer ved forespørsel og har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganer og gjester med allergier.
–
Leie av kokk: 895,- pr time //servitør: 695,- pr time.
Levering i nærområdet 695,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056
Introduksjon
Catering Nyttårsmeny
Vi tilbyr cateringalternativer på selve nyttårsaften, slik at du kan bringe denne festlige opplevelsen til ditt eget arrangement.
Meny:
- Toast Skagen: Nystekt brioche brød, skagenrøre, steinbitrogn, fersk dill og sitron.
- Ytrefilet av hjort: Med sellerikrem, rødvinssaus, bakt spisskål, løk og syltede rips.
- Brownie: Serveres med hvit sjokolademousse, ristede mandler, salt karamellkrem, bringebærglasur og hvit sjokolade.
3-retters meny inklusiv en instruks så du kan anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør 729 kr per person.
Hvis du foretrekker noe enklere, tilbyr vi også en herlig viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat til kun 349 kr per person.
Vi har også egen barnemeny for denne spesielle kvelden.
Catering forretter
Nyt en smaksfull reise fra forrett til dessert. Perfekt for å imponere gjestene og skape en uforglemmelig anledning.
Tartar av gravet hjort
Syltet pære, estragon-emulsjon, jordskokkchips, kapers, sølvløk og parmesan.
- egg
- melk
- sennep
- sulfitt
Sotet ørret
Krem på västerbottenost, syltede gresskar, surdeigskrisp, pepperrot og dill.
- egg
- fisk
- hvete
- melk
- sennep
- sulfitt
Loaded hummus
Marinert sopp, syltet purre, sprøstekte kikerter, vegansk fetaost og tynnbrød.
- hvete
Catering hovedretter
Ytrefilet av okse
180g kjøtt, urte poteter, tomatchutney, sotet sitron, semitørkede plommetomat og béarnaisesaus.
- egg
Smørstekt torsk
-Skrei fra Februar-
Potetstappe, brunet smør med beter, løk, kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.- fisk
- melk
- sulfitt
Hjort
Hjorteflatbiff og lokal produsert hjortepølse med einebær og timian, potetpuré med confitert hvitløk, sotet sjalottløk, beter og trøffelsaus.
- melk
- sulfitt
Kreativ rosenkål
Rosenkål variasjon, blomkålkrem, soyabønner, syltet agurk, fritert østerssopp, estragonemulsjon og saltristede mandler.
- mandel
- soya
Nose to tail
Langtidsstekt og lettrøkt svineknoke m. honningglace, lokal produsert fjellgrispølse, svor, ristede poteter, estragon dijonnaise, syltet eple og kål.
- egg
- sennep
- sulfitt
Catering desserter
Sitronterte
Med italiensk marengs.
- egg
- hvete
- melk
Fransk sjokoladekake
Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.
- egg
- hvete
- melk
- notter
- soya
Utendøropplevelse
Hos oss skaper vi en koselig atmosfære med varme fra bålpanner og myke fåreskinn på vår uteservering med utsikt til skiløypene. Det blir en helt unik opplevelse når vår dyktige kokk tenner bålpannen, den herlige duften brer seg, og de deilige rettene serveres.
Det kan velges mellom to herlige menyalternativer:
Meny 1 består av «Spikji»-tallerken som forrett, etterfulgt av vår populære viltkebab som hovedrett.
Meny 2 består av en enkel rett, vår deilige viltgryte.
Denne opplevelse er bygget på prinsipper om nærproduserte og bærekraftige råvarer, og vi er stolte av å tilby en kulinarisk reise som feirer lokal matkultur.
Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken
Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.
- hvete
- melk
- selleri
Viltkebab
Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.
- hvete
- melk
- selleri
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
Tapas
Utforsk spennende smaker med vårt tapaskonsept. Velg vår tapas meny, for en kulinarisk reise fylt med små, smaksrike retter som er perfekte for å dele. Del gleden ved mangfoldige smaker og skap spesielle øyeblikk med vårt tapasutvalg.
Coppaskinke m. melon
Lokal produsert
Spicy reker
med Romesco
- mandel
- skalldyr
Pintxos
m. røkt hjort og trøffelkrem
- hvete
- melk
Bruschetta
m. tomat og løk.
- hvete
Potato Frittata
- egg
- melk
Bakt sopp
m. hvitløk, persille og parmesan
- melk
Pestomarinert rotgrønnsaker
- mandel
Sesongens salat
Hjemmebakt foccacia
- hvetemel
- melk
Aioli
- egg
- sennep
Koldtbord
Velg vårt koldtbord for en smaksrik opplevelse som tilbyr noe for enhver gane. Utforsk et utvalg av ferske og smakfulle retter i en uformell atmosfære. Perfekt for deg som ønsker variert og deilig mat i godt selskap
Biffkarbonader
m. bløtstekte løk
- egg
- gluten
- hvete
- melk
- soya
Sitron- og timiansmarinert kylling
- soya
Spikje skinke
Lokal produsert.
Hjemmerøkt laks
m. rognsaus
- egg
- fisk
- melk
Eggerører
m. gressløk
- egg
- melk
Potetsalat
- egg
- melk
- sennep
Sesongens salat
Parmesan- og basilikum dressing
- melk
- sennep
Hjemmebakt brød
og smør
- hvete
- melk
Enkle varmretter
Velg våre enkle varmretter for en praktisk og velsmakende løsning. Perfekt for å ta med seg til hytten eller som en deilig middag ved ankomst. Spar tid uten å ofre smak.
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
Fyldig gulasjsuppe
Med rømme, hjemmebakt brød og smør.
- hvete-i-brod
- melk-i-romme
- selleri
Luksus chili ragu på oksebog
Med koriander, rømme, lime. Serveres med nachos.
- melk
- selleri
Indisk daal
Linsegryte som er kjent for sin fyldige smak og krydret aroma. Serveres med Naantbrød, yokos, koriander, lime og ristede mandler.
- hvete-i-brod
- mandel
- selleri