Selskap – og Catering meny
Vi skreddersyr naturligvis også menyer ved forespørsel og har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganer og gjester med allergier.
I sommersesongen har vi mindre kapasitet enn vanligt, så derfor anbefaler vi å bestille i god tid.
–
Leie av kokk: 895,- pr time //servitør: 695,- pr time.
Levering i nærområdet 495,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056
Introduksjon
Catering forretter
-
Tartar av gravet hjort
Syltet sopp, ferskost m. trøffel, rårøte tyttebær og saltede valnøtter.
- melk
- valnotter
-
Hjemmerøkt ørret
Dill- og pepperot emulsjon, syltet fennikel, ørretrogn, rugbrøds krutonger.
- rug
- hvete
- egg
- fisk
- sennep
-
Rødbetcarpaccio
Kapers, pepperot, estragon- og sennep emulsjon, saltede solsikke- og gresskarkjerner.
- sennep
Catering hovedretter
-
Grillet okse indrefilet
Ristede poteter, sauterte grønnsaker, ingefærssyltede cherrytomater og béarnaisesaus.
- egg
-
Smørstekt torsk
-Skrei torskloin fra januar-
Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal, pepperot og ristet grønnkål.
Serveres med brunet smør med kvist tomater, rødløk og potetstappe.- fisk
- melk
-
Variasjon av hjort
Hjorteflatbiff og lokalprodusert hjortepølse med einebær og timian. Serveres med confitert hvitløkspure, pastinakk, potetstappe, grønn peppersaus og tyttebær.
- melk
- selleri
- soya
-
Biff av valnøtter og sopp
Sautert grønnkål, ristede beter og poteter, grillet paprika- og mandelpesto.
- valnotter
- hvetemel
- soya
- mandel
Catering desserter
-
Eple trifili
Vaniljekrem, mandler, karamellsaus og kjeks.
- melk
- mandel
- hvete
-
Pannacotta
Hvit sjokolade- og brunost pannacotta m. rårørte blåbær og krispig søt tynnbrød.
- melk
- soya
- hvete
-
Sjokolade trilogi
Tre varianter av sjokolade.
- egg
- melk
- notter
- hvete
Utendøropplevelse
Vi skaper en koselig stemning med varme fra bålpanner og fåreskinn. Det blir en helt spesiell stemning når kokken fyrer opp grillpannen, duften sprer seg og den gode maten kommer på bordet. Vi tilbyr lokalprodusert «Spikji» tallerken til forrett, også har dere valget mellom Viltkebab og Luksus chili con carne på oksebog til hovedrett.
-
Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken
Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.
- melk
-
Viltkebab
Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.
- gluten
- melk
-
Luksus chili con carne på oksebog
Med tynnbrød og rømme.
- selleri
- hvete-i-brod
- melk-i-romme
-
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
Tapas
-
Fennikel salami m. ruccola
-
Lokal spikke skinke
m. semidryed tomater og balsamico glace
-
Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet
- soya
-
Hjemmerøkt ørret m. dill emulsjon, syltet fennikel på krispig rugbrød
- fisk
- rug
- hvete
-
Potetsalat
m. parmesan og basilikum
- egg
- melk
- sennep
-
Broccoli salat
m. saltede valnøtter
- melk
- valnotter
-
Salat m. marinert artiskokk, grillet paprika, oliven
-
Lokal Hemsedal ost fra Himmelspannet
m. tomat- og fennikel marmelade
- melk
-
Hjemmebakt brød og smør
- hvetemel
- melk
-
Petitfour
- melk
- hvete
Koldtbord
-
Biffkarbonader
m. bløtstekte løk
- egg
- gluten
- melk
- soya
- hvete
-
Potetsalat
- egg
- melk
- sennep
-
Lokal produsert spikke skinke
-
Hjemmerøkt laks
m. rognsaus
- egg
- fisk
- melk
-
Eggerører
m. gressløk
- egg
- melk
-
Sitron- og timiansmarinert kyllinglårfilet
- soya
-
Sesongens salat
-
Parmesan- og basilikum dressing
- melk
- sennep
-
Hjemmebakt brød og smør
- hvetemel
- melk
Enkle varmretter
-
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
-
Fyldig gulasjsuppe
Serveres med hjemmebakt brød, rømme og krutonger.
- hvetemel
- selleri
- melk-i-romme
-
Luksus chili con carne på oksebog
Med tynnbrød og rømme.
- selleri
- hvete-i-brod
- melk-i-romme
-
Indisk Daal
Med karri, kikerter, spinat, tomat og kokosmelk. Serveres med Naanbrød, lime og mandler.
- hvetemel
- selleri
- mandel