Lodgen Spiseri om kveldene

Dypt forankret i hjertet av gastronomiske gleder, er Lodgen Spiseri stolt av sin livlige dagtidsprofil, med en overdådig kakao-meny som har blitt synonymt med vårt etablissement. Men når vintermørket senker seg bak fjellene, avsløres et nytt kapittel, og Lodgen Spiseri viser seg fra en annen side – en fortryllende verden av kveldsmat og temakvelder som lover kulinarisk ekspertise og minneverdige opplevelser.
Ved roret av vårt kjøkken har vi det dynamiske duoen – Kjøkkensjef Mikael Jönsson og Sous Chef Linus Wendelsson. Deres mangfoldige kulinariske bakgrunner samles for å skape en harmonisk og ærlig blanding av klassiske retter med et twist.
Fra Lodgen Spiseris spede begynnelse har Mikael Jönsson vært en sentral skikkelse med sin smittende karisma. Med omfattende erfaring innenfor et bredt spekter av gastronomi har han ikke bare vunnet gjestenes hjerter, men også skapt et sterkt bånd blant kollegaene. Mikael bringer en unik kombinasjon av kreativitet og erfaring til kjøkkenet, og hans lidenskap for matlaging skinner gjennom i hvert eneste måltid.
Soussjefen, den imponerende skikkeligheten til Linus Wendelsson. Med sine nesten 2 meter er Linus ikke bare en stor mann fysisk, men også fylt med kunnskap og et stort hjerte. Hans erfaring som soussjef på det anerkjente Michelin-tildelte PM och Vänner er bare toppen av isfjellet. Linus har også vært med på å servere for det britiske kongehuset og flere kjendiseliter. Hans imponerende reise gjennom kulinariske kretser har gitt ham en rikdom av kunnskap og en unik forståelse for å skape minneverdige matopplevelser.
Sammen utgjør Mikael og Linus en ustoppelig kraft ved roret av Lodgen Spiseris kjøkken. Deres kreative dyktighet og lidenskap for gode råvarer og smaker gjenspeiles tydelig i hver rett. En av forrettene, tartar av gravet hjort, hjortekjøttet blir lettrøkt i huset, og røykingen forsterker både smak og tekstur. Med tilbehør som syltet pære, kapers, estragon-emulsjon, parmesan og jordskokkchips, blir retten en symfoni av søtt, syrlig, salt og krisp, nøye sammensatt for å skape en balansert smaksopplevelse.
En av våre hovedretter på kveldsmenyen er torsken, en fast favoritt gjennom flere år, den er tilberedt med en utforskende tilnærming til smakssammensetninger. Den saftige og faste Skrei fra februar stjeler rampelyset, mens klassiske tilbehør som beter, kapers og pepperrot er nøye valgt for å skape en perfekt balanse av smaker. Spekeskinken, sprøstekt og lokalt inspirert, legger til en ekstra dimensjon av tekstur og umamirik smak.
En av våre dessertfavoritter er den klassiske franske sjokoladekaken, en hyllest til norske smaker. Kaken, med en forlokkende kombinasjon av sjokolade, brunost, rørte blåbær og krispe pistasjenøtter, tilbyr en harmonisk avslutning på måltidet.
For de som ønsker å smake på det italienske kjøkkenet, er pizzaene på Lodgen Spiseri en uimotståelig glede. Her kan du nyte både klassiske favoritter og mer eksperimentelle, tynne og sprø pizzaer. Mange av våre yngste gjester velger pizzaen, men vi har også satt sammen en barnemeny. Pannekaker er alltid inkludert til desserten – en herlig avslutning på deres eget måltid.
Vi ønsker å sørge for at alle aldersgrupper får en smakfull opplevelse hos Lodgen Spiseri! Vår kveldsmeny er en manifestasjon av kokkenes kreative dyktighet og passer til folk flest – ærlig mat helt enkel. Uansett hva du velger fra menyen, kan du være sikker på at vi behandler hver ingrediens med kjærlighet og omhu, i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere.
Men det er ikke bare kjøkkenet som skaper magien på Lodgen Spiseri. Vår driftssjef driftssjef og primus motor, Carina Olausson, skuta med en imponerende og uovertruffen styrke. Med fem år bak seg på Lodgen Spiseri og en bakgrunn som inkluderer erfaring fra blant annet det populære og imponerende ishotellet i Jukkasjärvi, har Carina et solid fundament for å lede driften på en måte som møter våre høye standarder. Carina har ikke bare imponert gjestene på Lodgen Spiseri, men hun har også servert den norske dronningen i en privat og hemmelig setting. Hennes evne til å håndtere enhver situasjon, fra en kongelig tilstelning til det daglige driften, gjør henne til en uunnværlig del av teamet. Hun sjonglerer med mesterlig letthet mellom ulike oppgaver, og hennes eksepsjonelle organisatoriske ferdigheter holder Lodgen Spiseri i perfekt balanse. Carina er en ørn når det kommer til systemer, orden og overblikk, og hun kan sjonglere med mange baller på en gang for å sikre at hver detalj er i samsvar med vår visjon.
Utover den gastronomiske reisen arrangerer Lodgen Spiseri en rekke arrangementer og temakvelder gjennom sesongene, noe som gir ekstra spenning til hvert besøk. Blant disse stikker Roast and Pizza-kvelden ut som en publikumsfavoritt. Forestill deg våre kokker som dyktig skjærer mørt kjøtt eksklusivt for deg, mens buffeten flommer over av deilige tilbehør som tar smaksløkene dine med på et uforglemmelig eventyr. Autentiske, smakfulle italienske pizzaer fullfører kulinarisk spektakkel.
I uke 7 og 8 introduserer vi en spesiell godbit for våre yngste gjester – en dedikert barnebuffet med alle deres favoritter. For de som er engasjert i uavbrutt skikjøring på tirsdager, blir lobbybaren et møtested med 10% rabatt på pizzaer – et enkelt, men innbydende fellesskap for skientusiaster å slå av en prat og ta en pause.
Lobbybaren kommer virkelig til liv hver fredag med vårt signaturkonsept, «Friday Feeling». Enten du kommer rett fra skibakkene eller samler deg med venner og familie, fordyp deg i den avslappede atmosfæren, sving til musikken og la meningsfulle samtaler fylle rommet. Som en bonus tilbyr vi gratis pintxos med hver bestilling – små godbiter som leder smaksløkene dine gjennom en eventyrlig dans.
Et høydepunkt i sesongen er vår italienske buffet på utvalgte fredager – et festmåltid med klassiske retter og delikatesser som vil treffe smaksløkene hos de fleste. Kombiner Friday Feeling med vår ubegrensede italienske buffet for den ultimate fredagsopplevelsen. Start med en fordrink, nyt stemningen, og dykk deretter ned i den smakfulle buffeten. Fredagen blir ikke bedre enn dette.

For å holde deg oppdatert på alt dette og mer, besøk vår hjemmeside. Lodgen Spiseri på Kvelden er ikke bare en restaurant; det er en reise gjennom smaker, opplevelser og kjære øyeblikk. Kom, bli med oss, og la smaksløkene dine begi seg ut på et eventyr som aldri før.

Book bord her.

Tartar av gravet hjort

Tartar av gravet hjort

Desserter

Desserter

Skrei

Skrei