Lunsj og fika midt i Hemsedals sykkelmekka

Nå er endelig den flunkende nye flytstien i Hemsedal klar. Heis opp og 8 km med moro fra toppen av fjellet og ned til skisenteret. Dette har vi ventet lenge på!

Visste du at Lodgen Spiseri ligger midt i sentrum av sykkelopplevelsene i Hemsedal? Tottelia Bike Park er kun en kort sykkeltur unna, og flytstien slutter noen hundre meter opp i bakken. Du kan starte sykkeldagen hos oss, ta en pause her eller komme innom for å feire en flott sykkeldag i fjellet.

Det er bare å glede seg til berg- og dalbanesykling, fantastisk utsikt, smil og pur glede. Kanskje kjenner du den gode duften av nystekte pannekaker og fersk barristakaffe på vei ned fjellsiden eller hører latteren fra glade sommergjester. Det er lyden av Lodgen Spiseri. I bunnen av stien kan du trille ned til oss, vi står klare med vår sommermeny med herlige pastaretter, grillede sandwicher og friske salater i restauranten.

Søte, lekne og fargerike fristelser er en selvfølge på Lodgen Spiseri. Sjekk ut vår overdådige kakaomeny, mange av våre gjester kommer igjen og igjen for å oppleve kakaoen vår. Har du prøvd frozen kakao med italiensk iskrem? Vi tror det blir årets sommerklassiker.

I sommer har vi en variert meny med pannekaker. Det blir pannekaker med italiensk iskrem, fløteboller, jordbærsyltetøy eller en skikkelig energibombe med banan, nugatti, valnøtter og vaniljeis. En skikkelig sommerdrøm for aktive fjellfolk.

Du trenger selvsagt ikke være ivrig syklist for å nyte stemningen på Lodgen Spiseri. Her møtes alle slags fjellfolk, både de som kommer susende ned fjellsiden, gående fra sentrum og kjørende på vei fra ett sted til et annet. Sykkelgleden, feirefornøyelser og god mat og drikke er en perfekt kombo – skikkelig god sommerstemning.

Bli med og feire sommeren hos oss!

Les også om alle sommeraktiviteter som er rett utenfor oss.