Alle elsker Micke

Mikael «Micke» Jönnson er kjøkkensjefen vår og en viktig grunn til at vi får toppscore på kvalitetsrevisjonene vi gjennomfører hvert eneste år. Det er han, og hans team, som sørger for at vi har «lokal servering i verdensklasse», og at maten oppleves som en «symfoni av smaker og farger». Det er akkurat slik Quality Support beskriver opplevelsen i sin rapport om Lodgen Spiseri.

Det er nok ikke bare fordi vi får toppscore av kvalitetsinspektører at både vi og gjestene våre elsker Micke, det er fordi han er omtenksom, nær og lugn. Han setter sin ære i at både bolognesen, vegetarrettene og a la carte middagen på kvelden skal være av ypperste klasse, at det er en fryd for øyet og ganen. For Micke er det viktig at alle skal finne noe på menyen som passer for dem, uansett alder, preferanser og allergier.

Når Micke setter sammen menyen på Lodgen Spiseri, bruker han sine egne private matopplevelser og minner som inspirasjon. Det gjør at menyen vår best kan beskrives som skandinavisk dynamitt. Da Micke kom til Hemsedal hadde han lagd mat til alle svenske danseband, fiffen på Samsø med fantastiske råvarer, den svenske marinen og på Melodi Grand Prix. Det er mange store artister som har nytt godt av Micks kokkekunster. Han har kokkelert for Magnus Uggla, Lady GaGa, Jay Z, Rammstein, Bob Dylan, Cliff Richard, Tom Jones og Fleetwood Mac, i all hemmelighet selvsagt. Micke har ingen nykker av den grunn og synes det er spennende å sette sammen menyer og lage mat på Lodgen Spiseri som serverer frokost, lunsj og middag, er kafe med stort utvalg av kaker og vafler i tillegg til at vi har en bar og barmeny.

Vi er overlykkelige over at vi greide å overtale Micke og familien til å ta med seg flyttelasset fra Malmø til Hemsedal i 2015. Nå er hele familien samlet her i Hemsedal.

Micke, og hele resten av teamet på Lodgen Spiseri, gleder oss til å skape gode matopplevelser med de fantastiske råvarene vi har på fjellet.