Om vår restaurant i Hemsedal

line

Vi er en stor restaurant i Hemsedal skisenter med plass til mange, vi er opptatt av å skape en atmosfære der alle trives på vår spisested.

Hos oss skal det være like hyggelig å nyte en bedre middag, stikke innom for kakao og vafler og slappe av i baren etter en dag i bakken.

Her skal både familier og vennegjenger føle seg hjemme i vår restaurant.

Velkommen til Lodgen Spiseri Hemsedal

Atmosfære

line

Det fine med Lodgen Spiseri er at pulsen og atmosfæren endrer seg gjennom dagen. Forventningene sitrer til frokost, energien bobler til lunsj, varmen sprer seg over en kopp kakao, gleden sprudler til middag og skuldrene senkes foran peisen i lobbybaren.

På Lodgen Spiseri må detaljene stemme for at alle skal kose seg gjennom en lang dag. Vi lager all mat fra bunnen fra tidlig morgen til sent på kvelden. Nå serverer vi ved bordene, det har gitt oss en helt annen kontakt med store og små gjester. Det er enda mer givende å lage mat når vi har litt mer tid til hver enkelt gjest.

Smaksrik mat

line

Det er aller viktigste for oss er at maten skal smake godt når vår gjester besøker vår restaurant i Hemsedal. Derfor lager vi all mat fra bunnen her på Lodgen Spiseri. Da hender det at vi går tom for noen retter på menyen. Det er ikke gjort i en fei å lage ny pizzadeig, hos oss hever vi deigen i to døgn for at den skal få perfekt smak og konsistens. Gulasjen skal stå å putre og godgjøre seg hele dagen og kjøttbollene rulles for hånd. Vi har ingen plan b, det tar tid, og det merkes på smaken.

Her på vår spisested, tester vi stadig ut nye retter og nye smaker, og følger nøye med på hva som skjer i matverden. Det er viktig for oss at alle skal finne noe på vår meny som passer, uavhengig av preferanser og allergier.

Smaksrik meny på Lodgen Spiseri Hemsedal
Lodgen Spiseri Hemsedal

I Hjertet av Hemsedal

line

Vi ligger midt i hjertet av barneområdet i Hemsedal skisenteret, det forplikter. Hos oss skal både barn og voksne få en smaksrik, fargerik og hyggelig opplevelse. Vi strekker oss langt for at et besøk på Lodgen Spiseri skal være en opplevelse både for gane og øyne i en hyggelig og avslappende atmosfære.

Lodgen Spiseri Hemsedal