Middag
Middag
– en symfoni av smaker og farger
Middag
Middag
– en symfoni av smaker og farger
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Middags a la carte

På Lodgen Spiseri serverer vår restaurant klassiske retter med en moderne vri. Vi bruker skandinaviske råvare og samarbeider tett med lokale produsenter i Hemsedal.

Vår ambisjon er at hver rett skal være en liten overraskelse.

Mange spør oss hva vi vil anbefale? Hele menyen selvsagt, vi har lagt mye arbeid i alle rettene. Her er et lite utvalg av rettene vi er stolte av:

Vi skaper mangfoldige temakvelder som gir liv til kveldene våre, inkludert spennende arrangementer som vår «Roast og Pizza-kveld» hver onsdag i løpet av sesongen. For å holde deg oppdatert på hva som står på programmet, bør du holde et øye med våre oppdateringer her. Gled deg til en rekke underholdende kvelder!

Introduksjon

Forretter

  • Tartar av gravet hjort

    Syltet pære, estragon-emulsjon, jordskokkchips, kapers, sølvløk og parmesan.

    • egg
    • melk
    • sennep
    • sulfitt
    189,-
  • Sotet ørret

    Krem på västerbottenost, syltede gresskar, surdeigskrisp, pepperrot og dill.

    • egg
    • fisk
    • hvete
    • melk
    • sennep
    • sulfitt
    179,-
  • Loaded hummus

    Marinert sopp, syltet purre, sprøstekte kikerter, vegansk fetaost og tynnbrød.

    • hvete
    159,-

Hovedretter

  • Ytrefilet av okse

    180g kjøtt, urte poteter, tomatchutney, sotet sitron, semitørkede plommetomat og béarnaisesaus.

    • egg
    • sulfitt
    439,-
  • Smørstekt torsk

    -Skrei fra Februar-
    Potetstappe, brunet smør med beter, løk, kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.

    • fisk
    • melk
    • sulfitt
    369,-
  • Hjort

    Hjorteflatbiff og lokal produsert hjortepølse med einebær og timian, potetpuré med confitert hvitløk, sotet sjalottløk, beter og trøffelsaus.

    • melk
    • sulfitt
    419,-
  • Kreativ rosenkål

    Rosenkål variasjon, blomkålkrem, soyabønner, syltet agurk, fritert østerssopp, estragonemulsjon og saltristede mandler.

    • mandel
    • soya
    299,-
  • Nose to tail

    Langtidsstekt & lettrøkt svineknoke m. honningglace, lokal produsert fjellgrispølse, svor, søtpotet strips, estragon dijonnaise, syltet eple og kål.

    • egg
    • sennep
    • sulfitt
    329,-

Pizza Rosso

  • Margherita

    • hvetemel
    • melk
    194,-
  • Milo’s

    Toppes med skinke og ananas.

    • hvetemel
    • melk
    209,-
  • Pepperoni

    Toppes med pepperoni.

    • hvetemel
    • melk
    216,-
  • Spiced

    Marinert biff, sopp, løk, jalapeños og hvitløksrømme.

    • hvete
    • melk
    • soya
    244,-
  • Parma

    Toppes med lokal produsert spekeskinke, cherrytomat, ruccola, oliven og basilikumolje.

    • hvetemel
    • melk
    254,-
  • Greenie

    Marinert artiskokk, grillet paprika, løk, sopp, paprikapesto, ristede gresskarkjerner. Toppes med ruccola. Kan serveres med vegansk ost.

    • hvetemel
    • mandel
    • melk
    244,-
  • Vilden

    Timian- og hvitløksmarinert viltkjøtt, sopp, Himmelspannetost, rødløk og tyttebær. Serveres med pepperrotsrømme ved siden av.

    • hvete
    • melk
    • sennep
    • soya
    269,-

Pizza Blanco

  • Caprese

    Toppes etter steking med cherrytomater, fersk mozzarella, kapers, ruccola, basilikumolje og ristet svartpepper.

    • hvetemel
    • melk
    239,-
  • Siliana

    Siliana salami, ruccola, sopp og trøffelolje.

    • hvetemel
    • melk
    239,-
  • Alva’s

    Spinat, spekeskinke, balsamicoreduksjon, valnøtter, parmesan, hvitløkschips.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • sulfitt
    • valnotter
    254,-
  • Salsiccia

    Salsiccia, karamelisert løk, ruccola, jalapeño-olje.

    • hvete
    • melk
    244,-

Desserter

  • Sitronterte

    Med italiensk marengs.

    • egg
    • hvete
    • melk
    154,-
  • Fransk sjokoladekake

    Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.

    • egg
    • hvete
    • melk
    • notter
    • soya
    169,-
  • Vaniljeis

    Hvit sjokolade krem, brunet karamell, rørte tyttebær og saltristede mandler.

    • egg
    • mandel
    • melk
    144,-

Barnemeny

Barn opptil 11 år, kan velge fra følgende alternativer for 169,- Vi legger til gratis pannekaker.

  • Pasta bolognaise

    • egg
    • hvete
    • selleri
  • Pizza Margherita

    Med tomatsaus og mozzarella.

    • hvetemel
    • melk
  • Fish and chips

    med hjemmelaget dansk remulade.

    • egg
    • fisk
    • hvete
    • melk
    • selleri
    • sennep
  • Vikingstick

    Som spareribs, bare med enda mer kjøtt.
    Pommes frites og béarnaisesaus.

    • egg
    • sulfitt