MENYER SESONGEN 20/21

TAKE AWAY – VELG IMELLOM HELE VÅR MENY!

Enten det er en enkel rett eller pizza så er dette et enkelt alternativ om du vil ha ferdig mat på et blunk. Klikk på takeaway knappen og bestill, lettere blir det ikke. Hva du kan bestille for take away avhenger av når på dagen du bestiller.

Du kan selvfølgelig også ringe oss eller kom innom for å bestille +47 458 65 086!

 

MIDDAG

På kvelden forvandles restauranten til skisenterets storstue, og her kan du nyte deilig mat og drikke i en innbydende atmosfære. Vår a la carte meny har smaker fra både lokale og internasjonale mattradisjoner, og suppleres med god drikke. Ekte italiensk pizza er noe alle kan sette pris på, så det har vi selvfølgelig. Hyggelige priser på 2 eller 3 retters meny: lik pris uansett hvilke retter du setter sammen. Vi har et barnevennlig miljø med lekerom og filmvisninger.

LUNSJ PÅ LODGEN SPISERI

NYHET NY LUNSJKONSEPT

Lodgen Spiseri serverer lunsj for de som vil ha et solid og spennende måltid eller grab n’ go og varm drikke i lobbybaren for de som kjapt vil ut å jakte pudder eller bare trenger en liten pause. Vi har noe for hele selskapet. Gled deg ikke minst til vår hjemmelagde gulasjsuppe!

Lunsjen vår er tilpasset hele familien og vi har glad barn garanti med bord aktiviteter.

 

 FROKOST PÅ LODGEN SPISERI

Start din dag uten stress! Vår frokost er servert hver morgen fra 8.00-10.00. Gjør deg klar for bakken og kom å spis frokost hos oss, så trenger du ikke å stå opp tidlig for å lage mat. Husk forhåndsbestilling.

 

CATERING

Har du lyst til å spise på hytta, leiligheten eller andre steder? Det kan være seg enkle gryteretter, eller tre-retters middager med kokk. Vi er blant de største tilbyderne av catering i Hemsedal, og tilbyr catering og take away for både store og små grupper. Vi har lang erfaring med catering i alle dets former, og garanterer deg en deilig smaksopplevelse. Ta kontakt eller kom innom for å bestille!

KAFE

Kaféavdelingen er perfekt for en kort pause, der vi serverer kaker, sandwich, vafler, smoothies, forskjellige grab and go alterantiv, barista kaffe, te og mye mer… Eller hvorfor ikke prøve noe fra Hemsedals største kakaomeny?

HALVPENSJON

Nyt ferien fullt ut, og la oss gjøre all jobben. Med halvpensjon på Lodgen Spiseri trenger dere ikke å tenke på måltidene, og det er alltid  god, ny mat å smake på. Vårt brede menytilbud gjør at dere har mye å velge mellom. Slipp oppvask, rydding og innkjøp, og bruk tiden sammen rundt bordet isteden.

SELSKAP & GRUPPER

En hyggelig middag med kollegaer, venner og familie, eller jubileum, bursdag eller en annen dag som markeres. Vi skreddersyr lokalene og menyen etter deres behov. Om det er “bare gjengen” eller “hele bølingen” spiller ingen rolle, vi har plass til 350 personer. Hvis gruppen eller selskapet har lyst til å spise utendørs, eller få middag servert på hytta finnes det også mange muligheter. Hvorfor ikke prøve vår utendørsopplevelse hvor vi har dekket opp med fåreskinn og koselig stemning. Bålpannen tennes og lukten av maten sprer seg imens dere nyter hinnanens selskap. Ta en snakk med oss, så finner vi fram til et opplegg som passer dere. Er dere en skolegruppe eller treningsgruppe? Ta kontakt for priser og menyer