MENYER SESONGEN 20/21

CATERING

Har du lyst til å spise på hytta, leiligheten eller andre steder? Det kan være seg enkle gryteretter, eller tre-retters middager med kokk. Vi er blant de største tilbyderne av catering i Hemsedal, og tilbyr catering og take away for både store og små grupper. Vi har lang erfaring med catering i alle dets former, og garanterer deg en deilig smaksopplevelse. Ta kontakt eller kom innom for å bestille!

FROKOST PÅ LODGEN SPISERI

Start din dag uten stress! Vår frokost er servert hver morgen fra 8.00-10.00. Gjør deg klar for bakken og kom å spis frokost hos oss, så trenger du ikke å stå opp tidlig for å lage mat. Husk forhåndsbestilling.

LUNSJ PÅ LODGEN SPISERI

Lodgen Spiseri serverer lunsj for de som vil ha et solid og spennende måltid eller grab n’ go og varm drikke i lobbybaren for de som kjapt vil ut å jakte pudder eller bare trenger en liten pause. Vi har noe for hele selskapet. Gled deg ikke minst til vår hjemmelagde gulasjsuppe!

Lunsjen vår er tilpasset hele familien og vi har glad barn garanti.

KAFE

Kaféavdelingen er perfekt for en kort pause, der vi serverer kaker, sandwich, vafler, smoothies, forskjellige grab and go alterantiv, barista kaffe, te og mye mer… Eller hvorfor ikke prøve noe fra Hemsedals største kakaomeny?

Middag

På kvelden forvandles restauranten til skisenterets storstue, og her kan du nyte deilig mat og drikke i en innbydende atmosfære.

Vår a la carte meny har smaker fra både lokale og internasjonale mattradisjoner, og suppleres med god drikke. Ekte italiensk pizza er noe alle kan sette pris på, så det har vi selvfølgelig. Hyggelige priser på 2 eller 3 retters meny: lik pris uansett hvilke retter du setter sammen.

Vi har et barnevennlig miljø med lekerom og filmvisninger.

HALVPENSJON

Nyt ferien fullt ut, og la oss gjøre all jobben. Med halvpensjon på Lodgen Spiseri trenger dere ikke å tenke på måltidene, og det er alltid  god, ny mat å smake på. Vårt brede menytilbud gjør at dere har mye å velge mellom. Slipp oppvask, rydding og innkjøp, og bruk tiden sammen rundt bordet isteden.

SELSKAP & GRUPPER

En hyggelig middag med kollegaer, venner og familie, eller jubileum, bursdag eller en annen dag som markeres. Vi skreddersyr lokalene og menyen etter deres behov. Om det er “bare gjengen” eller “hele bølingen” spiller ingen rolle, vi har plass til 350 personer.

Hvis gruppen eller selskapet har lyst til å spise utendørs, eller få middag servert på hytta finnes det også mange muligheter. Hvorfor ikke prøve vår utendørsopplevelse hvor vi har dekket opp med fåreskinn og koselig stemning.
Bålpannen tennes og lukten av maten sprer seg imens dere nyter hinnanens selskap. Ta en snakk med oss, så finner vi fram til et opplegg som passer dere.

Er dere en skolegruppe eller treningsgruppe? Ta kontakt for priser og menyer

TAKE AWAY PIZZA ELLER EN ENKEL RETT

Et enkelt alternativ om du vil ha ferdig mat på et blunk. Ring eller kom innom for å bestille!

JUL & NYTTÅR PÅ LODGEN SPISERI

JULEBORD PÅ LODGEN SPISERI
Hva med å ha julebord på fjellet i år? Julebord på Lodgen Spiseri gir deg en flott førjulsopplevelse med utsikt til skiløypene. Etter middagen har dere mulighet til å kose dere i våre jule-pyntede lobbybar, og nyte våre spennende juledrinker. Ønsker dere heller å spise på hytta? Ta kontakt!

JULAFTEN PÅ LODGEN SPISERI
Velkommen til en koselig julemiddag med nære og kjære! For de som ønsker har vi åpent på julaften, med masse god mat i et koselig miljø. Det blir servert julebuffet, så du, akkurat som hjemme, kan forsyne deg med det du måtte ønske. Vi holder åpent fra 17.30 – 21.30. Vi lover at du får en minnerik kveld. Pssst! Julenissen kommer visstnok på besøk også…

NYTTÅR PÅ LODGEN SPISERI
Slipp styret med å imponere gjestene dine med 3-retters middag, og kom til oss isteden. Her blir alt servert, og du kan nyte tiden i godt selskap, prate om året som har gått og slappe av på den siste dagen i året. Om du likevel ønsker å spise hjemme kan du bestille take away, og anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør.

BEEF AND PIZZA HVER ONSDAG FRA JUL

Buffet der kokken står og trancherer kjøtt som serveres med masse tilbehør og sauser til enhver smak. Forskjellige pizzaer for store og små og salater.

Bordbestilling, gruppebookinger eller takeaway

Booking av bord i restauranten og takeaway: (+47) 45 86 50 86

Booking for grupper, selskap og catering, mandag - fredag 09.00 - 15.00 : (+47) 40 64 60 56

Les vår GDPR / personvernerklæring

GDPR

4 + 3 =