Selskap – og Catering meny
Din smak og trivsel er vår prioritet, uansett om det er et koldtbord, et utendørseventyr, en smakfull Fjell-taco, eller om du ønsker en enda mer eksklusiv opplevelse med en kokk på hytta som lager en deilig 3-retters meny for deg og dine gjester. Vi er her for å gjøre din begivenhet spesiell og minneverdig.
Vi skreddersyr naturligvis også menyer etter forespørsel, og vi har stor erfaring med å tilpasse menyene for vegetarianere, veganere og gjester med allergier.
Se nedenfor for våre menyer og hva vi tilbyr.
–
Levering fra 695,-
Leie av servise eller oppdekking som gjør opplevelsen autentisk – be om pris.
Booking lodgen@lodgenspiseri.no eller ring +47 406 46 056
Introduksjon
Kokk på hytta
Bestiller du maten hos oss, da kan du også bestille kokk og servitør som tilbereder maten hos deg.
Med kokk på hytta kan du velge mellom flere retter og mer skreddersøm. Da kan du virkelig få det lille ekstra som gjør festen helt spesiell. Vi kan også leverer servise og ordne med bord oppdekningen.
Se nedenfor for hvilke retter som kan velges blant forretter, hovedretter og desserter.
Minimum antall er 10 voksne.
Leie av kokk: 995,- pr time Servitør: 795,- pr time.
Catering forretter
Nyt en smaksfull reise fra forrett til dessert. Perfekt for å imponere gjestene og skape en uforglemmelig anledning.
Tartar av gravet hjort.
Syltede tyttebær og epler, ristede valnøtter, pepperrot, karse og grillet løkkrem.
- egg
- melk
- sulfitt
- valnotter
259,-Hjemmerøkt ørret.
Salt cheesecake med dill og rogn, syltet fennikel og dillolje.
- fisk
- hvete
- melk
- rug
- sennep
- sulfitt
249,-Grillet zucchini.
Confiterte tomater, chimichurri, ristede mandler og tahinidressing.
- mandel
- sesamfro
- sulfitt
239,-
Catering hovedretter
Ytrefilet av okse.
180g ungfe, gratinert spisskål, confiterte tomater, grillet sitron, ristede poteter og béarnaisesaus
- egg
- melk
- sulfitt
536,-Langtidsbakt svineside.
Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.
- hvete
- melk
- selleri
- sennep
- sulfitt
429,-Smørstekt torsk.
-Skrei i sesong-
Potetstappe, brunet smør med beter, løk og kapers. Sprøstekt spekeskinke fra Hemsedal og pepperrot.- fisk
- melk
- sulfitt
479,-Boeuf Bourguignon – med vår vri
Rødvinsbraisert høyrygg med bacon, hvitløksristet sopp, sølvløk, gulrot, potetstappe og rødvinssaus.
- melk
- selleri
- sulfitt
469,-Aubergine-schnitzel
Frisk salat av agurk, soyabønner, fennikel, eple, ingefær og koriander, ristede poteter og gochujang-emulsjon.
- hvete
- soya
- sulfitt
419,-
Catering desserter
Vintereple.
Eplekompott på vinterepler med kremostmousse og havrecrumble.
- havre
219,-Fjell Pavlova.
Marengs, blåbærcurd, friske blåbær, hasselnøtter og ferskostskum med smak av sitrontimian.
- egg
- hasselnotter
- melk
229,-Fransk sjokoladekake.
Pisket hvit sjokolade og brunost pannacotta, rørte blåbær og kandiserte pistasjnøtter.
- egg
- hvete
- melk
- notter
- soya
239,-
Utendøropplevelse
Hos oss skaper vi en koselig atmosfære, med varme fra bålpanner og myke fåreskinn på vår uteservering, med utsikt til skiløypene. Det blir en helt unik opplevelse når vår dyktige kokk tenner bålpannen, den herlige duften brer seg, og de deilige rettene serveres.
Minimum 30 personer.
Det kan velges mellom to herlige menyalternativer:
Meny 1 består av «Spikji»-tallerken som forrett, etterfulgt av vår populære viltkebab som hovedrett 599,-.
Meny 2 består av en enkel rett, vår deilige viltgryte , inklusiv 1 drikkeenhet 549,-
Ønsker dere denne unike utendørsopplevelsen på en annen lokasjon, skreddersyr vi gjerne opplevelsen etter behovene til hver enkelt gruppe. Vi har alt dere trenger av bord, benker og annet utstyr for å skape den perfekte atmosfæren, uansett hvor dere ønsker å være.
Denne opplevelse er bygget på prinsipper om nærproduserte og bærekraftige råvarer, og vi er stolte av å tilby en kulinarisk reise som feirer lokal matkultur.
Lokaltprodusert ”Spikji” tallerken
Spikji skinke produsert i Hemsedal, Himmelspannet ost, tomat- og fennikel chutney, Spikji pølse fra Tamt og Vilt, flatbrød.
- hvete
- melk
- selleri
Viltkebab
Serveres i tynnbrød m. tyttebær, karameliserte løk, sopp, salat og hvitløksdressing.
- hvete
- melk
- selleri
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
Fjell-taco
Vår fjell-taco passer perfekt til anledninger der det sosiale står i sentrum – en uformell og smakfull rett som samler folk rundt bordet.
Det er beregnet ca. to tacos per person.
399,- pr. pers.
Minimum 15 personer.
Velg kjøtt:
Marinert hjoreskarv
Eller
Marinert pulled port av villsvin
- soya
Lefser, store
- hvete
Rødkålssalat
- sulfitt
Syltet rødløk
- sulfitt
Hvitløksstekt sopp
Crispy salat
Syltet chili
- sulfitt
Tyttebær-aioli
- egg
- sennep
- sulfitt
Pepperrot- og dijonrømme
- egg
- melk
- sennep
Koldtbord
Velg vårt koldtbord for en smaksrik opplevelse som tilbyr noe for enhver gane. Utforsk et utvalg av ferske og smakfulle retter i en uformell atmosfære. Perfekt for deg som ønsker variert og deilig mat i godt selskap.
475,- pr. pers.
Minimum 15 personer.
Biffkarbonader
m. bløtstekte løk
- egg
- gluten
- hvete
- melk
- soya
Sitron- og timiansmarinert kylling
- soya
Spikje skinke
Lokal produsert.
Hjemmerøkt laks
m. rognsaus
- egg
- fisk
- melk
Eggerører
m. gressløk
- egg
- melk
Potetsalat
- egg
- melk
- sennep
Sesongens salat
Parmesan- og basilikum dressing
- melk
- sennep
Hjemmebakt brød
og smør
- hvete
- melk
Enkle middagsretter
Velg våre enkle varmretter for en praktisk og velsmakende løsning. Perfekt for å ta med seg til hytten eller som en deilig middag ved ankomst. Spar tid uten å ofre smak.
Viltgryte
Med potetstappe, tyttebær og salat.
- melk
- selleri
Indisk daal
Linsegryte som er kjent for sin fyldige smak og krydret aroma. Serveres med Naantabrød, yokos, koriander, lime og ristede mandler.
- hvete-i-brod
- mandel
- selleri
Langtidsbakt svineside
Potetstappe, kål, eplechutney, smøret sky og pankocrisp.
- hvete
- melk
- selleri
- sennep
- sulfitt
Boeuf Bourguignon – med vår vri
Rødvinsbraisert høyrygg med bacon, hvitløksristet sopp, sølvløk, gulrot, potetstappe og rødvinssaus.
- melk
- selleri
- sulfitt
Lunsj pakker
Anbefales i forbindelse med aktiviteter – ideelt for større grupper.
Prisen inkluderer bærekraftige engangsartikler til hele serveringen.
Levering i nærområdet: 695,-
Alternativ 1 – 499,-
Viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat.
Vegetarisk alternativ:
Indisk Daal gryte med Naantabrød, kokosyoghurt, koriander, lime og ristede mandler.
1 mineralvann og kaffe
Alternativ 2 – 399,-
Fyldig Gulasjsuppe med hjemmebakt brød og rømme.
Vegetarisk alternativ:
Kremet gulrotsuppe med kål, chili- og appelsinyoghurt, servert med hjemmebakt brød.
1 mineralvann og kaffe
***
Prisen inkluderer bærekraftige engangsartikler til hele serveringen.
Nyttårsmeny
Vi tilbyr cateringalternativer på selve nyttårsaften, slik at du kan bringe denne festlige opplevelsen til ditt eget arrangement.
Forrett:
Løyromstoast
Sprøristet brioche toppet med løyrom, rødløk, gressløk, crème fraîche og sitron.
(Inneholder: melk, hvete, egg, fisk)
Hovedrett:
Ytrefilet av gullkalv
Servert med trøffelpuré, syltede Borretaneløk, smørdampet gulrot, røkt brasert sideflesk og portvinssaus
(Inneholder: sulfitt, melk)
Dessert:
Hvit sjokoladekake med lime
Servert med mørk sjokolademousse, kandiserte valnøtter og bringebærcoulis.
(Inneholder: egg, melk, hvete, valnøtter)
Pris pr. pers 994,-
3-retters meny inklusiv en instruks så du kan anrette middagen som vår kjøkkensjef gjør 994 kr per person.
Hvis du foretrekker noe enklere, tilbyr vi også en herlig viltgryte med potetstappe, tyttebær og salat til kun 399 kr per person.
Barnemeny og vegetarisk meny tilgjengelig ved forespørsel.




