Forsiden
Lodgen Spiseri

– En symfoni av smaker og farger

Forside slide 2
Lodgen Spiseri

– En symfoni av smaker og farger

Forside slide 3
Lodgen Spiseri

– En symfoni av smaker og farger

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Lodgen Spiseri Hemsedal

Restaurant i hjertet av Hemsedal skisenteret

line

Lodgen Spiseri er Hemsedals beste spisested, takket være kjøkkensjefen vår, Micke.

Start dagen med nydelig frokost, fortsett med solid lunsj, avslutt med stil i restauranten med middag fra vår à la carte meny.

Klar for fika? Vi har Hemsedals største kakao- og vaffelmeny, kaker og bakverk. Slapp av i lobbybaren med noe godt fra barmenyen eller en pizza.

Menyen er variert med italiensk pizza, burgere, vegetar, lunsj og middag à la carte i restauranten. Uansett allergier eller matpreferanser, har vi løsninger for deg. Enten du vil spise her hos oss eller bestille takeaway.

Vi tar ekstra godt vare på de yngste gjestene med våre Valle-menyer, som alltid inkluderer de herlige pannekakene. Etter måltidet kan de utforske vårt Valle lekerom, et magisk sted hvor barna kan leke og ha det gøy.

I tillegg til våre gastronomiske opplevelser arrangerer vi gjennom sesongen, ulike typer arrangementer og temakvelder, som legger til ekstra krydder i besøket hos Lodgen Spiseri - se hva som skjer.

Du finner oss i hjertet av Hemsedal skisenter, 30 meter fra den nye Lodge Express heisen og midt i barneområdet. Ski in-ski out eller parker rett i nærheten. Vi har åpent fra tidlig morgen til sent på kveld.

Velkommen!

Lodgen Spiseri er miljøsertifisert etter nye krav fra juni 2022 og bærekraft er en viktig prioritering for oss. Her kan du lese mer om hva det innebære å være en del av miljofyrtårn.

Åpningstider

Åpningstider

22. juni - 12. juli: 10:00-16:00

13. juli - 3. august: 10:00-16:30

4. august - 18. august: 10:00-16:00

Fra uke 34, åpen lørdager og søndager: 10:00-16:00

Uke 40 - høstferie åpen hver dag fra 10:00-16:00

NB. vi leverer catering hele året

Takk for denne sesong

Vi åpner for vintersesongen 2024/2025, når kong Vinter har gjort sitt inntog og bakkene er nypreppet

Se sommeråpningstider i en annen fane

NB. vi leverer catering hele året

Kokk på hytte 1000x1000

Selskap, arrangement, kokk på hytte

Catering hos oss

line

Skal du ha selskap? Vi kan hjelpe deg!

Du kan bestille catering til selskaper, arrangere fest i restauranten, booke en utendørsopplevelse eller leie egen kokk på hytta. Velg den menyen du vil til den selskapsformen som passer best eller ta kontakt så skreddersyr vi gjerne.

Selskap på sparket? Bestill takeaway.

Hemsedals største

Kakao og vaffelmeny

line

Er du klar for en pust i bakken, fika og påfyll? Det får du hos oss hele dagen.

Vi har Hemsedals største kakeutvalg, sandwicher, vafler, bakst, smoothies og et utvalg grab’n go-retter, barista-kaffe og nytrukket te.

Mange kommer til Lodgen Spiseri kun for vår overdådige kakaomeny. Har du prøvd vår Doughnut kakao, Popcorn kakao, Marshmellow fluff, vegansk kakao eller Deluxe kakao med ekte belgisk sjokolade? Ekte krem er en selvfølge.

Nytt av året er at vi også har Hemsedals største vaffelmeny. Du kan velge mellom klassisk vaffel med brunost, sukker, hjemmelagd rørt syltetøy og rømme. Vil du teste noe nytt, bør du prøve Caramell Fudge Vaffel med softis eller Strawberry non-stop Vaffel m. softis.

Trenger barna en pause? Her kan de slappe av i barnas eget filmrom.